Οι καταθέσεις των συλληφθέντων καθιστούν βάσιμες τις καταγγελίες Βαξεβάνη

Φαίνεται ότι βρισκόμαστε μπροστά στην αποκάλυψη μίας υποθέσεις με απρόβλεπτες προεκτάσεις. Μιλάμε φυσικά για το σκέλος που αφορά τα συμβόλαια δολοφονίας κατά δύο δημοσιογράφων, του Κώστα Βαξεβάνη και ενός άλλου. Διότι το πρώτο σκέλος έχει επιβεβαιωθεί πλήρως. Τόσο η συμπλοκή με τους αστυνομικούς στην Εκάλη, όσο και οι πυροβολισμοί με τις βομβιστικές ενέργειες στο σπίτι του παρουσιαστή.

Αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι οι καταθέσεις των δύο ποινικών είναι αποκαλυπτικές όσον αφορά την ύπαρξη και άλλων ενεργειών τις οποίες προφανώς οι ίδιοι δεν επιθυμούσαν να αναλάβουν. Ενώ και οι δύο αρνούνται την συμμετοχή τους στην συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο 43χρονος στην κατάθεση του κάνει λόγο για απαίτηση του παρουσιαστή για «σύσταση» άλλων ατόμων τα οποία θα μπορούσαν να αναλάβουν «κάποιες υποθέσεις». Αλλά και ο 48χρονος λέει κάτι παρόμοιο.

Το θέμα λοιπόν του δεύτερου σκέλους των καταγγελιών Βαξεβάνη παραμένει ανοιχτό και διερευνάται. Το γεγονός ότι το πρώτο σκέλος έχει επιβεβαιωθεί πλήρως, δίνει στις καταγγελίες την απαιτούμενη βαρύτητα.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.