Ο Μένιος Φουρθιώτης στα κρατητήρια γυναικών με… αρρυθμίες και ειδική διατροφή

Ένα ήσυχο βράδυ στην… γυναικεία πτέρυγα των κρατητηρίων της Ασφάλειας πέρασε τελικά ο Μένιος Φουρθιώτης, μετά τις βαριές ποινικές διώξεις που ασκήθηκαν σε βάρος του από τον εισαγγελικό λειτουργό, μεταδίδει το NewsBreak.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αν και ο ίδιος ήταν αρχικά ιδιαίτερα νευρικός και στενοχωρημένος με το που μπήκε στο κελί, στην συνέχεια ηρέμησε όταν κατάλαβε ότι δεν έχει καμία τύχη για να περάσει το βράδυ του κάπου αλλού.

Όπως μας μετέφεραν έγκυρες πηγές, ο παρουσιαστής ζήτησε από τους αστυνομικούς να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν» για να εξεταστεί από τον προσωπικό του γιατρό καθώς υποστήριξε πως λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει, έχει καρδιακές αρρυθμίες.

Κρατητήρια

Άμεσα οι αστυνομικοί προσφέρθηκαν να τον μεταφέρουν σε νοσοκομείο, αλλά όχι σε αυτό που επιθυμούσε, αλλά σε κάποιο άλλο δημόσιο που εφημέρευε.

Τότε ο παρουσιαστής άλλαξε στάση και αρνήθηκε την μεταφορά του.

Έτσι, αφού έφαγε φαγητό που του μετέφεραν φιλικά του πρόσωπα μιας και ακολουθεί ειδική διατροφή, έπεσε ήσυχα ήσυχα για ύπνο.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.