Κλείνει το μάτι … κυβέρνηση σε όσους προλάβουν να κάνουν “Πάσχα στο χωριό”!

Που να μην είχε απαγορευτεί κιόλας η έξοδος! Έλεγχοι για τα μάτια του κόσμου, κλείνει ουσιαστικά το μάτι η κυβέρνησης σε όσους προλάβουν να φύγουν!

Ο επικοινωνισμός της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με το αλά – καρτ … λοκντάουν και τα μέτρα που είναι μόνο για να περιορίζουν τους νέους και να καταδυναστεύουν τις ζωές τους, ενώ ταυτόχρονα στοχοποιούνται από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό ως απείθαρχοι και ως οι αποδιοπομπαίοι τράγοι των κυβερνητικών ευθυνών για την παταγώδη αποτυχίας στην πανδημία, αποδεικνύεται με εκκωφαντικό τρόπο από το πρωί στην μεγάλη πασχαλινή έξοδο από την Αττική!

Μαζική έξοδος…. για το Πάσχα  πραγματοποιείται από σήμερα, πρωί Παρασκευής, καθώς – απόλυτα λογικά – οι πολίτες, έγκλειστοι 7 μήνες, έσπευσαν να αξιοποιήσουν το “κενό” μεσοδιάστημα, που άφησε η κυβέρνηση, ενόψει των αυστηρότερων μέτρων που θα ισχύσουν από την Μεγάλη Βδομάδα με βάση τις σχετικές ανακοινώσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες του kathimerini.gr, από τις 6 το πρωί έως τις 11.30, εξήλθαν από την Αττική προς την Αθηνών- Κορίνθου 5.400 οχήματα, ενώ προς την Αθηνών – Λαμίας 8.280 οχήματα. Οι επιστροφές ήταν μόνο 42 ενώ δεν υπήρχαν τα απαραίτητα δικαιολογητικά που να επιτρέπουν την μετακίνηση των πολιτών εκτός Αττικής. Δηλαδή όλοι οι άλλοι είχαν δικαιολογητικά;

Πηγή : kathimerini.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.