Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Θεσσαλονίκης

Εγκληματική χαρακτηρίζει την ευθύνη της κυβέρνησης η Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Θεσσαλονίκης που δεν έλαβε όπως λέει τα κατάλληλα μέτρα για την αποσυμφόρηση των μέσων μαζικής μεταφοράς που όπως επισημαίνει αποτελούν σημαντική εστία διασποράς κορωνοϊού.

Μάλιστα οι νοσοκομείακοί γιατροι εκφράζουν την ανησυχία τους για τους θανάτους οδηγών του ΟΑΣΘ από κορωνοϊό (επτά θάνατοι εργαζομένων συνολικά), με τελευταίο θύμα έναν 43χρονο.

«Για άλλη μια φορά, τονίζουμε την άμεση ανάγκη λήψης, από την κυβέρνηση, όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας της υγείας των εργαζομένων και των πολιτών που χρησιμοποιούν τις αστικές συγκοινωνίες. Στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα και τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων του ΟΑΣΘ», τονίζει η ΕΝΙΘ.

Πηγή: https://www.voria.gr/article/nosokomiaki-gia-oasth-simantiki-estia-diasporas-ta-mesa-mazikis-metaforas?fbclid=IwAR0BMvxUyaYVFBtpnt_l5Z5oF4ftlSwVxVGikFlN5y8tldgv6MK6iH2AJ5o

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.