Το Twitter “γειώνει” τον Χατζηδάκη που την είδε “σούπερμαν” στα γενέθλιά του: “24 κεράκια-0 ένσημα”

Με μια τούρτα όπου απεικονίζεται ως “σούπερμαν” γιόρτασε τα γενέθλια του ο Υπουργός Εργασίας Κώστας Χατζηδάκης.  Ίσως και να δικαιολογείται, αν σκεφτεί κανείς το πόσο…υπερήρωας φάνηκε για τα ιδιωτικά μονοπώλια. Από την Ολυμπιακή, στον ΟΣΕ και τη ΔΕΗ, έχει αφήσει το στίγμα του στις ακραίες πολιτικές. Σήμερα βρίσκεται στο υπουργείο Εργασίας, παραχωρώντας μάλιστα την έκδοση συντάξεων στους ιδιώτες.

Όπως φαίνεται, ο υπουργός Εργασίας, ο οποίος σήμερα έχει γενέθλια, καμαρώνει για τα επιτεύγματά του και το γιορτάζει με μία τούρτα ντυμένος Σούπερμαν. Από κάτω βρίσκονται τα σήματα της ΔΕΗ, της Olympic Air, της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ενώ υπάρχει και μία επιγραφή που γράφει «συντάξεις». Όπως φαίνεται, πρόκειται για τον νέο, μεγάλο του στόχο.(πηγή)

Ωστόσο, το Twitter δεν είδε με πολύ καλό μάτι την απόπειρα του υπουργού Εργασίας να παρουσιάσει τον εαυτό του ως “σούπερμαν” και δεν του “χαρίστηκε” παρά το γεγονός ότι γιορτάζει τα γενέθλιά του:

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.