Μαρινάκη βλέπει ο Μαυρίδης πίσω από Κουρτάκη! Απάντηση στο χθεσινό δημοσίευμα με «χοντρό καρφί» για τις κυκλοφορίες: «Η έρευνα Λιανού στην “Άργος” εξελίσσεται»

«Στα μαχαίρια» Γ. Κουρτάκης και Θ. Μαυρίδης μετά τη χτεσινή αποκάλυψη των «Παραπολιτικών» για το ποια εφημερίδα «χτίστηκε» με εντολή του Μαξίμου!

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει πλέον η φωτιά που ξέσπασε στο φιλοκυβερνητικό στρατόπεδο μετά τη «βόμβα» Κουρτάκη χτες που τάραξε τα νερά.

Ως γνωστόν, η εφημερίδα «Παραπολιτικά» του Γιάννη Κουρτάκη, γνωστού για την στήριξή του στο Μαξίμου και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, πέταξε «βόμβα» σε δημοσίευμά της για το ότι η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» φτιάχτηκε σε συνεργασία με το γραφείο του Μητσοτάκη και μια διαφημιστική εταιρεία «με σκοπό να αποτελέσει το “ευαγγέλιο” του προέδρου Κυριάκου».

Στην αντεπίθεση πέρασε σήμερα ο πρώην εκδότης της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», Θανάσης Μαυρίδης, χωρίς βέβια να κατονομάζει τα δημοσιεύματα. Απάντησε με αιχμές για το πρακτορείο διανομής Τύπου «Άργος», συμφερόντων του Βαγγέλη Μαρινάκη  και τον εκνευρισμό των παρατρεχάμενων, τονίζοντας ότι η εκδοτική του προσπάθεια με τον «Φιλελεύθερο» ήταν αποκλειστικά χρηματοδοτούμενη από τον ίδιο λέγοντας χαρακτηριστικά «Ουδέν μεγαλύτερο ψέμα η εμπλοκή Μητσοτάκη και της εταιρίας V&O».

Ο Θ. Μαυρίδης απάντησε σήμερα από το liberal.gr:

«Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της Επιτροπής Ανταγωνισμού στο πρακτορείο διανομής Τύπου “Άργος”. Ο εκνευρισμός διαφόρων παρατρεχάμενων είναι εμφανής και αναζητούν σανίδα σωτηρίας σε μυθεύματα. Προφανώς κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια και υποστηρίζουν ότι ο Φιλελεύθερος “κτίστηκε” από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την εταιρεία V&O και ότι κόστισε μερικά εκατομμύρια. Ευρώ, βεβαίως – βεβαίως. Ουδέν μεγαλύτερο ψέμα. Ο Φιλελεύθερος βγήκε με δικά μου χρήματα. Όταν οι πόροι αυτοί εξαντλήθηκαν προτίμησα να αναστείλω την έκδοση, προκειμένου να μην οφείλω ούτε ένα ευρώ σε εργαζόμενους, κράτος και προμηθευτές. Εύχομαι να μπορούν και άλλοι να υποστηρίξουν το ίδιο. Ο Φιλελεύθερος έκλεισε με χαμηλή, πράγματι, κυκλοφορία. Αλλά πραγματική. Ελπίζω η έρευνα Λιανού να αποδείξει ότι οι κυκλοφορίες άλλων είναι και εκείνες που αναγράφονται στις επίσημες ανακοινώσεις. Για το καλό του Τύπου… Θανάσης Μαυρίδης»

Πηγή φωτό: candiadoc.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.