Κορονοϊός: Μεγάλη αύξηση του διαδικτυακού σεξ – Σημαντική μείωση των ερωτικών επαφών

Το διαδικτυακό σεξ είναι αυτό που επιλέγουν οι περισσότεροι άνθρωποι στην περίοδο της πανδημίας. Μάλιστα αυτό αποτυπώνεται και στη μείωση των γεννήσεων. Σύμφωνα με σχετική έρευνα, σημειώθηκε αύξηση της τάξης του 65% στο διαδικτυακό σεξ, ενώ στις πραγματικές, ζωντανές επαφές καταγράφηκε πτώση της τάξης του 45%.

Τα συμπεράσματα αυτά προέκυψαν έπειτα από έρευνα του καθηγητή ψυχιατρικής Θάνου Ασκητή, ο οποίος μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα εξήγησε ότι οι άνθρωποι κρύφτηκαν στο Internet και πως η πανδημία εξαθλίωσε τις κακές σχέσεις και τις έφερε σε μεγαλύτερη συγκρουσιακή λογική.

Η ανθρώπινη ζωή χάνεται στη συναισθηματική σύνδεσή της, συμπλήρωσε ο κ. Ασκητής, οι άνθρωποι ζουν εγωκεντρικά και αυτό δεν είναι απόρροια μόνο της πανδημίας. Στην περίοδο της πρώτης καραντίνας, ένα επιπρόσθετο 10% ανέβηκε στο κρεβάτι, το οποίο όμως χάθηκε στην πορεία, στις επόμενες φάσεις της πανδημίας, υπογράμμισε ο καθηγητής.

«Είμαι 36 χρόνια γιατρός, πρώτη φορά έδωσα τόσα πολλά υπνωτικά φάρμακα και ηρεμιστικά σε ανθρώπους, στην προσπάθειά τους να κοιμηθούν», υπογράμμισε ο κ. Ασκητής.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.