Τροχαίο στη Βουλή: ΒΙΝΤΕΟ δείχνει τη στιγμή της σύγκρουσης

Στο φως της δημοσιότητας έρχεται ένα βίντεο που δείχνει τη στιγμή του τροχαίου δυστυχήματος έξω από τη Βουλή, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 23χρονος Ιάσονας.

Στο βίντεο που ανέβασε στο κανάλι του στο youtube ο δημοσιογράφος Θάνος Κόκκαλης φαίνεται από ψηλά η στιγμή του δυστυχήματος επί της Βασιλίσσης Σοφίας, όταν η μηχανή που οδηγούσε ο 23χρονος συγκρούστηκε με το υπηρεσιακό όχημα της ασφάλειας της Ντόρας Μπακογιάννη, ενώ αυτό έστριβε για να εισέλθει στην πλαϊνή είσοδο της Βουλής.

Το οπτικό υλικό, που πιθανότατα προέρχεται από κάποια κάμερα της βουλής, ξεκινά από τη στιγμή που το υπηρεσιακό όχημα κατεβαίνει τη Βασιλίσσης Σοφίας για να στρίψει αριστερά και σταματά αμέσως μετά τη σφοδρή σύγκρουση.

Ο δημοσιογράφος αναφέρει ότι «το βίντεο έφτασε στην ηλεκτρονική θυρίδα του καναλιού με επισήμανση ότι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και πρόκειται για το δυστύχημα που συνέβη έξω από την Βουλή την Παρασκευή 12/3/21. Το δημοσιεύουμε με κάθε επιφύλαξη λόγω και της έκτασης που πήρε το περιστατικό στην επικαιρότητα».

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.