Δερμιτζάκης: Ανοίξτε τα όλα – Δεν βλέπω άλλη λύση

Σε ανάρτησή του στο Facebook o Μανώλης Δερμιτζάκης είναι σαφής και ζητάει να ανοίξουν τα πάντα και να βγάλουμε τον κόσμο από το σπίτι, σε χώρους καλά αεριζόμενους και να αναστείλουμε όλους τους περιορισμούς μετακινήσεων.

Ο καθηγητής την ώρα που εξελισσόταν από το υπουργείο Υγείας η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου με τον υπουργό, Βασίλη Κικίλια στο βήμα, ήταν σαφής ζητώντας να ανοίξουν τα πάντα και να βγάλουμε τον κόσμο από το σπίτι, σε χώρους καλά αεριζόμενους και να αναστείλουμε όλους τους περιορισμούς μετακινήσεων και άθλησης ώστε όλοι να βγουν από το σπίτι όπου συνεχίζεται επιθετική η ενδοοικογενειακή μετάδοση.

H ανάρτηση του Μανώλη Δερμιτζάκη:

«Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι κρίσιμη.

»Η μόνη λύση είναι μεταφορά όλων των πολιτών και των δραστηριοτήτων σε εξωτερικούς χώρους!

»Σχολεία, εργασία, κοινωνικές επαφές, λιανικό εμπόριο έξω η σε συνεχώς αεριζόμενους χώρους με ανοιχτά παράθυρα. Ανοίξτε την εστίαση έξω.

»Επίσης, αναστολή όλων των απαγορεύσεων μετακινήσεων ώστε ο κόσμος να μοιραστεί σε πάρκα για αναψυχή και άθληση.

»Τέλος βάλτε υποδομές σε πάρκα (μικροπωλητές με φαγητό, καφέ κτλ) ώστε να ενθαρρυνθεί ο κόσμος να μείνει πολλή ώρα έξω σε πάρκα.

»Φορέστε πουλόβερ, μπουφάν, παλτό, ρούχα του σκι και ότι άλλο χρειάζεται για να αντέξετε το κρύο.

»Και φυσικά μάσκα παντού και πάντα!

»Δεν βλέπω άλλη λύση».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.