Ενδιαφέρον παρασκήνιο από την επιτροπή λοιμωξιολόγων

Γιατί απείλησε με παραίτηση ο Θανάσης Εξαδάκτυλος;
Τι μαθαίνει κανείς μέσα στη Σαρακοστή για τη λειτουργία της επιτροπής λοιμωξιολόγων! Οτι, για παράδειγμα, η σοβαρή επιστήμων Αναστασία Κοτανίδου, που δήλωσε ότι λόγω κούρασης η επιτροπή έχει οδηγηθεί σε λάθος αποφάσεις, είναι από εκείνα τα μέλη της επιτροπής που έχουν υπερψηφίσει… όλες τις λάθος αποφάσεις. Διαφωνία καμία. Με πρώτη αυτή για το κυνήγι, που έχει στρέψει 180.000 πολίτες κατά της κυβέρνησης.
Ή την άλλη για το λιανεμπόριο. Οταν ο Άκης Σκέρτσος και το υπουργείο Παιδείας επέμεναν να ανοίξουν τα σχολεία και όχι οι επιχειρήσεις, η κυρία Κοτανίδου λέγεται πως συναινούσε. Και ο κακός της παρέας ήταν ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού συλλόγου Θανάσης Εξαδάκτυλος. Ο οποίος έφθασε επανειλημμένως στα πρόθυρα της παραίτησης, αλλά δεν προχώρησε λόγω της άριστης σχέσης που έχει με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Λέγεται ότι ο κ. Εξαδάκτυλος έχει στείλει από τις 9 Νοεμβρίου απόρρητη επιστολή στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και θέτει από τότε θέμα αναδιάρθρωσης της επιτροπής-σιδηρόδρομος (αποτελείται από 32 μέλη)! Και βεβαίως καταγράφει όλες τις λάθος αποφάσεις στις οποίες μειοψήφησε. Χωρίς να το διατυμπανίζει!

Πληροφορίες από έγκυρες πηγές, Δημοκρατία

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.