Νέο βίντεο ντοκουμέντο από Νέα Σμύρνη: Αστυνομικοί τους άρπαξαν και τους συνέλαβαν μέσα από το σπίτι τους

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη Νέα Σμύρνη, δείχνει μια ακόμη αναίτια σύλληψη από την αστυνομία σε βάρος δύο ατόμων, μέσα στην πολυκατοικία που διαμένουν.

Αναλυτικότερα, όπως καταγγέλλει ένας εκ των δύο συλληφθέντων (ο Μιχάλης), στο NEWS 24/7, βρισκόταν εντός της οικίας του, όταν απ’ έξω ακούστηκε φασαρία και έσκασε μία κρότου-λάμψης. Ο Μιχάλης (τα στοιχεία του οποίου βρίσκονται στη διάθεση του NEWS24/7), βγήκε να δει τι συμβαίνει και διαπίστωσε ότι στο απέναντι κτίριο αστυνομικοί συνελάμβαναν εφήβους την ίδια ώρα που τους χτυπούσαν.

Πλησίασε τους αστυνομικούς και τους χειροκρότησε ειρωνικά λέγοντας «μπράβο, νιώθουμε ασφάλεια τώρα». Εκείνη τη στιγμή βγήκε και ένας ένοικος από την πολυκατοικία να δει τι συμβαίνει (είναι χαρακτηριστικό ότι ο ένοικος, όπως φαίνεται και στο video, φοράει παντόφλες).

Στη συνέχεια λοιπόν, κάποιοι από τους αστυνομικούς μπήκαν στην πολυκατοικία να πιάσουν τους δύο άνδρες οι οποίοι εν τω μεταξύ είχαν καταφύγει στο εσωτερικό για να αποφύγουν τη σύλληψη. Παρ’ όλα αυτά, οι αστυνομικοί τους οδήγησαν έξω από την πολυκατοικία, χωρίς να τους εξηγούν το παράπτωμα.

Σημειώνεται ότι, τη σκηνή κατέγραφε η κοπέλα του Μιχάλη με το κινητό της τηλέφωνο. Μόλις το αντιλήφθηκαν αυτό οι αστυνομικοί, την πλησίασαν και την χτύπησαν με τη συσκευή στο κεφάλι της (ακούγεται χαρακτηριστικά στο τέλος του βίντεο).

Σύμφωνα με την καταγγελία, οι αστυνομικοί οδήγησαν τους δύο συλληφθέντες μπροστά από ένα περίπτερο της γειτονιάς και άρχισαν να σπάνε πεζοδρόμιο λέγοντας χαρακτηριστικά «λέτε ότι δεν έχετε κάνει τίποτα αλλά θα δείτε τι θα σας φορτώσουμε».

Εν τέλει, ο Μιχάλης, χωρίς ευτυχώς να του φορτώσουν κάποιο αντικείμενο ως «προίκα», μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ. Εκεί ήρθε αντιμέτωπος με λεκτικούς τραμπουκισμούς (ξέρουμε που μένεις, θα σε κανονίσουμε») πριν αφεθεί ελεύθερος μετά από αρκετή ώρα, όπως καταγγέλει.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.