Ν. Σμύρνη: Τι κατέγραψε ο κοριός της ΕΥΠ την ώρα του ξυλοδαρμού του αστυνομικού

Μίνα Καραμήτρου – CNN Greece

Το διάλογο «φωτιά» που κινητοποίησε τις Αρχές και οδήγησε στη σύλληψη από την Αντιτρομοκρατική δύο νεαρών για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη τη στιγμή του ξυλοδαρμού του αστυνομικού κατέγραψε ο κοριός της ΕΛ.ΑΣ., καθώς η Αντιτρομοκρατική παρακολουθούσε τις συνομιλίες του ενός από τους δύο από τον Ιανουάριο με εισαγγελική διάταξη για λόγους δημόσιας ασφάλειας.

Και αυτό γιατί ο ένας από τους δύο νεαρούς είχε συλληφθεί για την επίθεση στο γραφείο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Ο κοριός της ΕΛΑΣ λίγα λεπτά μετά τον ξυλοδαρμό του αστυνομικού έχει καταγράψει τον εξής διάλογο:

Α: Έλα, μάλλον τον σκοτώσαμε

Β: Όντως;

Α: Ναι, τον σκοτώσαμε σου λέω. Πρέπει να φύγουμε

Β: Ναι, ναι πάρε το μηχανάκι και φύγε

Ο διάλογος αυτός φέρεται να έχει γίνει ανάμεσα στους δύο συλληφθέντες, ενώ σύμφωνα με τις Αρχές την ώρα του ξυλοδαρμού το τηλέφωνο του ενός από τους δύο συλληφθέντες φαίνεται να ανοίγει και ο κοριός καταγράφει φράσεις που έλεγαν άτομα την ώρα του ξυλοδαρμού όπως «σκοτώστε τον», «να του τα πάρετε όλα», καθώς επίσης και βρισιές αλλά και χυδαίες άλλες εκφράσεις.

Πάντως η ανακρίτρια πείστηκε για την ενοχή στον ξυλοδαρμό του ενός από τους δύο συλληφθέντες, ενώ αφέθηκε ελεύθερος ο νεαρός που είχε κατηγορηθεί ως μέλος αναρχικής ομάδας για την επίθεση στο γραφείο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.