Υπόθεση Λιγνάδη: Τι αναφέρει ο αδελφός του σε νέα δήλωσή του

Ο αδελφός του Δημήτρη Λιγνάδη, Γιάννης, σε νέα δήλωσή του στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Το Πρωινό», απευθυνόμενος όπως αναφέρει στο σύνολο του Τύπου, ζητεί να διασφαλιστεί η προσωπική και οικογενειακή του ζωή.

Διαβάστε αναλυτικά τη δήλωση:

“Αντιλαμβανόμενος το ζωηρό ενδιαφέρον των Μέσων της Ενημέρωσης για την επικαιρότητα που τις τελευταίες εβδομάδες έχει στραμμένο το ενδιαφέρον στο πρόσωπο του αδελφού μου Δημήτρη Λιγνάδη, και επικαλούμενος τα στοιχειώδη δικαιώματα του ιδιωτικού βίου, τα οποία διασφαλίζει η ελληνική νομοθεσία, ζητώ από τους δημοσιογράφους και τα συνεργεία των τηλεοπτικών καναλιών να σεβαστούν την προσωπική και οικογενειακή μου ζωή και να μην την παρενοχλούν καθ’ οιονδήποτε τρόπο, με επισκέψεις στην οικία μου και τον χώρο της εργασίας μου, την οικία της κατάκοιτης μητέρας μου, με επανειλημμένες κλήσεις στα τηλέφωνα των μελών της οικογένειάς μου (συμπεριλαμβανομένης και της ανήλικης κόρης μου) και με άλλες φορτικές ενέργειες.

Ευχαριστώ προκαταβολικά για την κατανόηση, Ιωάννης Α. Λιγνάδης”

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.