Η πείνα έρχεται και εμείς κάνουμε ότι δεν βλέπουμε

Δεν θα δώσει λεφτά στους αγρότες ο Κυριάκος Μητσοτάκης ακόμα και αν έχει

Η εγκληματική διαχείριση της κυβέρνησης αναφορικά με την πανδημία, φαίνεται από την απάντηση που έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τους αγρότες κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στην Θεσσαλία. Ακόμα κι αν υπάρχουν λεφτά, δεν θα δώσω στους αγρότες, και ας υποφέρουν.

Αυτή ήταν η ουσία της απάντησης του στους ανθρώπους που του έλεγαν ότι πραγματικά βρίσκονται στα πρόθυρα της εξαθλίωσης.

Τι και αν ο υπόλοιπος πλανήτης μιλά για την επισιτιστική κρίση που έρχεται, γεγονός που κάνει την στήριξη της πρωτογενούς παραγωγής, ύψιστη προτεραιότητα για την ίδια την επιβίωση του λαού και του έθνους.

Δισεκατομμύρια από το ταμείο ανάκαμψης πρόκειται να διοχετευθούν σε παρασιτικές και αντιπαραγωγικές δραστηριότητες. Τραπεζικοί λογαριασμοί κηφήνων και βαρώνων θα γεμίσουν, την ώρα που ο ελληνικός λαός θα αντιμετωπίζει το φάσμα της πείνας. Και όχι μόνο ο ελληνικός λαός αλλά το πρόβλημα είναι παγκόσμιο. Με την διαφορά ότι η Ελλάδα έχει όλα τα πλεονεκτήματα για να επιβιώσει. Έχει όμως ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Την ελίτ.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.