Η βόλτα του Μητσοτάκη στα Τρίκαλα – Τι είπε σε πολίτες που ψώνιζαν και σε καταστηματάρχες

Μια χαλαρή βόλτα στο κέντρο των Τρικάλων έκανε ο πρωθυπουργός, το πρωί του Σαββάτου. Κατά την περιήγησή του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες που έκαναν τα ψώνια τους, με καταστηματάρχες αλλά και με μαθητές.

Ο πρωθυπουργός ζήτησε από τους πολίτες που περίμεναν στην ουρά για να ψωνίσουν να κρατούν αποστάσεις και να τηρούν τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό. “Με πειθαρχία και τάξη, πάντα μάσκες” ακούγεται να λέει.

Ο κ. Μητσοτάκης δεν παρέλειψε να επισκεφθεί και καταστήματα της πόλης, προκειμένου να συνομιλήσει με τους ιδιοκτήτες, ενώ κουβέντιασε και με επιχειρηματίες της εστίασης για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος.

“Όλο το εμπόριο πονάει αυτή τη στιγμή” ανέφερε ένας καταστηματάρχης στον πρωθυπουργό, ο οποίος απάντησε “το ξέρουμε… έτσι θα πάμε μέχρι να μπορέσουμε να εμβολιαστούμε οι περισσότεροι”. Στη συνέχεια συνομίλησε και με ιδιοκτήτη καφετέριας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η εστίαση.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.