Κορονοϊός: Πότε θα ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί ατόμων με υποκείμενα νοσήματα

Την πεποίθηση ότι η επιχείρηση «ελευθερία» του εμβολιασμού κατά του κορονοϊού θα πάει καλά, καθώς μήνα με το μήνα -όπως είπε χαρακτηριστικά- «προσμένουμε να αυξάνονται οι ποσότητες των νέων εμβολίων που θα εγκρίνονται αλλά κι αυτών που παρασκευάζονται», εξέφρασε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για τον κορονοϊό

Όπως τόνισε, ήδη έχουμε ξεπεράσει τους 200.000 εμβολιασμούς και χαρακτήρισε ικανοποιητικό τον ρυθμό εμβολιασμού με βάση τα εμβόλια που διαθέτουμε. Επανέλαβε ότι μαζί με τα άτομα από 70 έως 74 ετών, θα ξεκινήσει και ο εμβολιασμός για όσους έχουν υποκείμενα νοσήματα.

«Ο εμβολιασμός ηλικιωμένων και ασθενών με υποκείμενα νοσήματα θα συμβάλλει σημαντικά ώστε να μειωθούν οι επιπτώσεις της COVID -19 σε αυτές τις ομάδες που πλήττονται κυρίως από τον ιό και αποδεικνύονται πιο ευάλωτες» ανέφερε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.