Σκληρές αλήθειες από τον Άκη Παυλόπουλο για όσους ονειρεύονται Χάγη

Την σκληρή αλήθεια που όλοι αποφεύγουν να εκστομίσουν, εξαπατώντας με αυτόν τον τρόπο τον ελληνικό λαό, είπε ο Άκης Παυλόπουλος πριν από λίγο στην εκπομπή του στο Open.

Ο Άκης Παυλόπουλος είπε το αυτονόητο που περιέργως κανένας δημοσιογράφος δεν λέει, προκειμένου να προστατεύσει τις επιλογές Μητσοτάκη για την διενέργεια των διερευνητικών επαφών. Ότι απλούστατα, εάν η απόφαση της Χάγης δεν αρέσει στην Τουρκία, δεν πρόκειται ποτέ να την εφαρμόσει! Τόσο απλά, τόσο ξεκάθαρα. Όπως κάνει η Τουρκία εδώ και δεκαετίες απέναντι στις αποφάσεις του ευρωπαϊκού δικαστηρίου, τα ψηφίσματα του ΟΗΕ, οτιδήποτε αντιτίθεται στα συμφέροντα της. Κοινώς η Τουρκία έχει γραμμένο το διεθνές δίκαιο στο εσωτερικό της κάννης των όπλων της.

Άρα η Ελλάδα ετοιμάζεται να προσέλθει σε ένα διμερή διάλογο με ορίζοντα την Χάγη, όπου εάν χάσει θα εφαρμόσει αμέσως την απόφαση και εάν κερδίσει δεν πρόκειται ποτέ να υλοποιηθεί η απόφαση από την πλευρά της Τουρκίας. Μία εθνική ήττα.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.