Οι γκρίζοι λύκοι χορεύουν γύρω από την Ελλάδα και η κυβέρνηση χαμογελάει στην Μέρκελ

Οι γκρίζοι λύκοι χορεύουν γύρω από την Ελλάδα και η κυβέρνηση χαμογελάει στην Μέρκελ

«Πριν τρία χρόνια είχα αποκαλύψει την αντεθνική δράση του μουσουλμάνου υπαλλήλου του τουρκικού προξενείου στη Ρόδο.

Νίκος Νικολόπουλος

Δυστυχώς όμως, η τότε κυβέρνηση είχε αδιαφορήσει, όπως και γενικότερα οι αρμόδιες ελληνικές αρχές, όπως φαίνεται από την πολύχρονη καθυστέρηση αποκάλυψης της δράσης του συγκεκριμένου ατόμου.

Δεν αισθάνομαι δικαιωμένος, αλλά οργισμένος και αγανακτισμένος για όλους εκείνους που επέτρεψαν– και ενδεχομένως συνεχίζουν να επιτρέπουν – τη δράση αντεθνικών στοιχείων και μάλιστα εντός της Ελλάδας.

Δυστυχώς, κάποιοι στην Ελλάδα κοιμούνται και οι… γκρίζοι λύκοι χορεύουν γύρω μας.
Και η σημερινή κυβέρνηση συνεχίζει να… χαμογελάει στην κ. Μέρκελ, επιτρέποντας στον ευρώ-γερμανικό άξονα να συνεχίζει να χαϊδεύει την Τουρκία, αποθρασύνοντας ακόμα περισσότερο τον Ερντογάν.

Πολλά συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλλαν στην αποκάλυψη του δικτύου κατασκόπων
της Ρόδου.

Τα ανθελληνικά πλοκάμια όμως έχουν απλωθεί πάρα πολύ πάνω από την χώρα.
Και μόνο ένα γνήσια πατριωτικό και δημοκρατικό μέτωπο μπορεί να αποτρέψει τα δεινά…»

Με αυτό τον τρόπο σχολίασε ο Νίκος Νικολόπουλος την είδηση αποκάλυψης δικτύου κατασκόπων στη Ρόδο, τρία χρόνια αφότου ο ίδιος με ερώτησή του προς τη Βουλή, είχε κάνει γνωστή την αντεθνική δράση του φερόμενου ως πρωταγωνιστή της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Πιο συγκεκριμένα, τον Φεβρουάριο του 2017, ο πρώην βουλευτής, ως πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, είχε απευθύνει ερώτηση προς τον τότε Υπουργό Εσωτερικών, με θέμα:

«Πρωτοφανής φανατισμός από υπάλληλο του Τουρκικού Προξενείου στην Ρόδο».

Οι γκρίζοι λύκοι χορεύουν γύρω από την Ελλάδα και η κυβέρνηση χαμογελάει στην Μέρκελ

 

Στην ερώτηση αναφέρονταν τα εξής:

«Άτομο με όνομα Sebahattin Bayram έχει αναρτήσει στο facebook σύμβολα του τουρκικού εθνικισμού, την ψευτοσημαία της «ανεξάρτητης Δυτ.Θράκης» κλπ και παράλληλα δηλώνει «απόφοιτος του Τμήματος Μαθηματικών του Αριστοτελείου Π.Θ» με καταγωγή από το χωριό Σώστης Ροδόπης και «τόπο διαμονής την Ρόδο».

Κατόπιν των ανωτέρω, ερωτάσθε:

1. Πώς αντιδρούν και ανταπαντούν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Ελληνικού Κράτους και οι συναρμόδιοι Υπουργοί όταν ένας Έλληνας πολίτης- και περισσότεροι- (που έχει σπουδάσει με έξοδα του ελληνικού κράτους) να προπαγανδίζει δημοσίως, με σύμβολα μίσους και με ψευτοσημαίες τον ακρωτηριασμό περιοχών της Ελλάδας από τον Εθνικό κορμό, δουλεύοντας σε ξένη διπλωματική αποστολή στην χώρα μας;

2. Προβλέπονται κυρώσεις, εάν ναι, θα υπάρξουν και ποιές;

3. Ποια υπηκοότητα έχει αυτό το άτομο;

4. Αληθεύει ότι είναι υπάλληλος του Τουρκικού προξενείου στην Ρόδο;»

Η απάντηση του τότε υπουργού υπήρξε απολύτως γενική και αόριστη και επί της ουσίας, συνιστούσε… μη απάντηση.

Ωστόσο, μετά και τις τελευταίες αποκαλύψεις, διαπιστώνεται πως ο Νίκος Νικολόπουλος
είχε ενημερώσει την τότε κυβέρνηση και τη Βουλή για τη δράση του συγκεκριμένου ατόμου.

«Έκανα το χρέος μου, όπως πάντα θεωρούσα πως έπρεπε να κάνω, τιμώντας την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού ως εκπρόσωπός του στο Κοινοβούλιο.

Δυστυχώς όμως οι φωνές των πολιτικών που υπερασπίζονται την αλήθεια και την πατρίδα, ολοένα και λιγοστεύουν γιατί δεν εξυπηρετούν το σύστημα των υπηρετών των μεγάλων αφεντικών.

Η Τουρκία όμως κάνει παιχνίδι και η Ελλάδα πάει πάντα πάσο…

Και αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί γιατί θα καταλήξει σε τραγωδία.

Ελπίζω λοιπόν, η μόνιμη προσπάθειά μου για ένα γνήσια πατριωτικό δημοκρατικό μέτωπο, να ευοδωθεί προτού να είναι αργά» προσθέτει ο κ. Νικολόπουλος.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.