Άφησαν τον προδότη – κατάσκοπο υπέρ της Τουρκίας, ελεύθερο!

Άφησαν τον προδότη – κατάσκοπο υπέρ της Τουρκίας, ελεύθερο!

Η Ελλάδα αποδεικνύεται έρμαιο της Τουρκίας και είναι άγνωστο πως τουρκόφιλοι έχουν καταφέρει να διεισδύσουν σε κάθε έκφανση του ελληνικού κράτους.

Από την απελευθέρωση των ναρκοεμπόρων του Noor1 που συνδέονται άμεσα με την Τουρκία και το περιβάλλον του Ερντογάν, μέχρι τους κατασκόπους που συνελήφθησαν και ομολόγησαν κατασκοπεία υπέρ της Τουρκίας, αλλά ο ένας ήδη αφέθηκε ελεύθερος!

Αντί να τον ρίξουν σε μπουντρούμι και να φάει ισόβια!

Με μία αδιανόητη απόφαση που δεν μπορεί να έγινε χωρίς πολιτική εντολή, ο εισαγγελέας άφησε ελεύθερο τον προδότη έλληνα υπήκοο που διενεργούσε κατασκοπεία υπέρ της Τουρκίας!

Πρόκειται για μία απόφαση που εξοργίζει κάθε έλληνα πολίτη, αφού όλοι μπορούμε να φανταστούμε τι θα συνέβαινε εάν η Τουρκία συνελάμβανε κάποιον που θα έκανε κατασκοπεία υπέρ της Ελλάδας.

Άφησαν τον προδότη – κατάσκοπο υπέρ της Τουρκίας, ελεύθερο!

 

Ειδικά τις δεδομένες στιγμές που η Τουρκία έχει κηρύξει τον πόλεμο στην Ελλάδα διενεργώντας εισβολή και κατοχή μεγάλου μέρους της ελληνικής υφαλοκρηπίδας επι μήνες, απειλεί ανοιχτά με κατάληψη ελληνικών εδαφών και αμφισβητεί ακόμα και τα Αντικύθηρα, η ελληνική δικαιοσύνη αφήνει ελεύθερο έναν προδότη που ομολογεί κατασκοπεία εις βάρος της χώρας του!

Να σημειωθεί ότι λίγους μήνες πριν με μία απόφαση – σκάνδαλο, αθωώνονται οι αφήνονται ελεύθεροι οι πρωταγωνιστές του πλοίου με την τουρκική ηρωίνη, Noor1, παρά τα δημοσιεύματα ακόμα και σε αμερικανικά μέσα που τεκμηριώνουν ότι η συμμορία των ναρκοεμπόρων υπήρχε και λειτουργούσε σε απευθείας συνεργασία με το περιβάλλον του Ερντογάν.

Θα πρέπει να δοθούν πείστηκές εξηγήσεις για αυτές τις αντεθνικές εξελίξεις από τον ίδιο τον πρωθυπουργό. Ο οποίος σημειωτέον παραχώρησε γη και ύδωρ υπέρ της Τουρκίας, στις Βρυξέλλες.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.