Δυνατή Ελλάδα

Πειθαρχική έρευνα για τον Δ. Βερβεσό

Πειθαρχική έρευνα για τον Δ. Βερβεσό-Πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση για να διαπιστωθούν τυχόν ευθύνες για το «πάρτι» γενεθλίων του.

Πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση για να διαπιστωθούν τυχόν ευθύνες για το «πάρτι» γενεθλίων στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών από συνεργάτες του προέδρου του Δημήτρη Βερβεσού, διατάχθηκε σήμερα από τον πρόεδρο της Ολομέλειας των Πειθαρχικών Συμβουλίων του ΔΣΑ, Χαράλαμπο Αναλυτή.

Η πειθαρχική έρευνα για τους παρεβρισκόμενους δικηγόρους θα διενεργήσει ο πειθαρχικός σύμβουλος (από τους έμπειρους δικηγόρους της Αθήνας) Αθανάσιος Βαρλάμης.

Η πειθαρχική έρευνα για τον Δημήτρη Βερβεσό θα γίνει από το Πειθαρχικό του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά για λόγους κωλύματος, όπως και για έναν ακόμα δικηγόρο της Αθήνας που βρισκόταν στο χώρο της συνάθροισης και είναι επισης σύμβουλος της διοίκησης του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας.

Πάντως εξ αρχής ο Δημήτρης Βερβεσός ειχε τεθεί στη διάθεση των αρμοδίων οργάνων ώστε να διερευνηθεί η υπόθεση και έχει δηλώσει ότι θα καταθέσει, όπου του ζητηθεί, τις απόψεις του.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.