Νέα μαρτυρία για τον 39χρονο Dj: «Έτσι κολλήσαμε κορωνοϊό»

«Δυστυχώς ο Δημητρης δεν τα κατάφερε. Είχαν ματώσει τα πνευμόνια του δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Ο Δημητρης δεν είχε κανένα υποκείμενο νόσημα. Κολλήσαμε μαζί στα μέσα του Οκτωβρίου».

Ο DJ Δημήτρης Μαχαίρας, συνεργάτης και στενός φίλος του Δημήτρη Μπέλλου ή αλλιώς Dj Decibel, περιγράφει στο protothema.gr πώς ο κορωνοϊός «χτύπησε» αρκετούς συνεργάτες του και δυστυχώς «πήρε» τον 39χρονο μακριά από τους αγαπημένους του έπειτα από 21 μέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

asd_2
re_2

«Στις αρχές Οκτωβρίου πρέπει να κόλλησε. Δουλεύαμε σε μαγαζιά. Εγώ μπήκα σε καραντίνα και δυστυχώς έχασα και τη μητέρα μου. Ο Δημήτρης δεν είχε κανένα υποκείμενο νόσημα. Μάτωσαν τα πνευμόνια του και δεν μπορούσε να πάρει ανάσα. Ξέρω ότι οι γιατροί έκαναν ότι μπορούσαν για να τον κρατήσουν στη ζωή», μας είπε ο στενός συνεργάτης του Δημήτρη Μπέλλου, τονίζοντας πως «ήταν ένας από τους καλύτερους DJ στην Ελλάδα και ένα παιδί που είχε σεβασμό!».

Τραγική φιγούρα η σύζυγος του άτυχου Δημήτρη Μπέλλου, η οποία βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, με στενούς συγγενείς της και φίλους να στέκονται αυτή τη στιγμή στο πλευρό της.

unnamed_2
dj_arthro

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν γεμίσει από χθες με μηνύματα συμπαράστασης προς την οικογένεια του.

«Συλλυπητήρια στη γυναίκα του και στο παιδί του», έγραψε ένας DJ στο Facebook. «Και έρχεται η στιγμή που πραγματικά δεν ξέρεις τι να πεις και τι να πιστέψεις. 39χρονων ο δημητρης με την πανέμορφη οικογένεια μας άφησε πριν από λίγες ώρες», ήταν το μήνυμα ενός άλλου στενού του φίλου στο Facebook. «Είναι απίστευτο. Έχω πάθει σοκ. Τι να πω καλό ταξίδι παλικάρι μου», έγραψε ακόμη ένα άτομο στο διαδίκτυο.

asda_2
asdasdsad_2

Ο Δημήτρης Μπέλλος είχε δημοσιοποιήσει τα τέλη του Σεπτεμβρίου το χαρμόσυνο νέο της γεννησης του παιδιού στο προφίλ του στο facebook με μια φωτογραφία από το μαιευτήριο και είχε γράψει, ευχαριστώντας τη σύζυγό του: «Η Παναγία με ευλόγησε να είμαι ευτυχισμένος στη ζωή μου. Σε ευχαριστώ για όλα ζωή μου».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.