Εστίες μόλυνσης τα σουπερ μάρκετ καταγγέλουν οι εργαζόμενοι

Εστίες μόλυνσης τα σουπερ μάρκετ συμφωνα με τις καταγγελίες των ίδιων των εργαζομένων σε αυτά.

Επόμενο ήταν, όταν η κυβέρνηση τα κλείνει νωρίτερα και παράλληλα απαγορεύει την κυκλοφορία από τις εννιά το βράδυ, ο κόσμος συνωστίζεται για να προλάβει με αποτέλεσμα όσοι ψώνιζαν χαλαρά προς το βραδάκι για να αποφύγουν τον συνωστισμό της ημέρας, τωρα να στριμώχνονται μαζί με τους άλλους.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων της Αθήνας, καθημερινά δέχεται δεκάδες καταγγελίες εργαζομένων σε σούπερ μάρκετ σύμφωνα με τις οποίες όχι μόνο αυξάνεται ολοένα και περισσότερο η διασπορά του ιού αλλά δεν υπάρχει από την εργοδοσία καμία ενημέρωση για τον αριθμό των υπαλλήλων που διαπιστώνονται θετικοί στον ιό, την ιχνηλάτηση την κάνει η εργοδοσία και κρίνει ποιοι και πόσοι εργαζομενοι θα βγουν σε προληπτική καραντίνα,ενώ οι απολυμάνσεις (αν γίνονται), πραγματοποιούνται πάντα νύχτα.

Έχουμε δηλαδή από τη μια τα κόλπα της εργοδοσίας στα σουπερ μάρκετ που εφαρμόζουν ελλιπή μέτρα προστασίας και από την άλλη τις λάθος κινήσεις της κυβέρνησης με τη μείωση του ωραρίου και την απαγόρευση της κύκλοφοριας που μεγαλώνουν τον συνωστισμό.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.