Προσπαθούν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Να “σβήσουν” το πρόστιμο που επιβλήθηκε στην κυρία που πήγε να αφήσει ένα λουλούδι στο Πολυτεχνείο αποφάσισαν στην ΕΛ.ΑΣ. μετά την δημόσια κατακραυγή που ξεσήκωσε η δημοσιοποίηση της ιστορίας της.

Δημόσια κατακραυγή που ήταν το αποτέλεσμα του κρεσέντο επιλεκτικής εφαρμογής των νόμων που πραγματοποιήθηκε χτες στο κέντρο της Αθήνας με χιλιάδες μέλη αριστερών κομμάτων να κόβουν ελεύθερα βόλτες και πρόστιμα να βεβαιώνονται μόνον σε πολίτες δίχως κομματική ταυτότητα. Από την μια η πλήρης κατάλυση του κράτους  από “αξιωματούχους” και γελοίες σκηνές με ανώτατους αξιωματικούς της Αστυνομίας να διαπραγματεύονται με παραβάτες και από την άλλη δρακόντεια εφαρμογή των νόμων επί της κεφαλής του απλού πολίτη.

Προκειμένου λοιπόν η ΕΛ.ΑΣ. να “σώσει τα προσχήματα” αποφάσισε να σβήσει το πρόστιμο της συγκεκριμένης κυρίας.

Το παραπάνω έκανε γνωστό ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Θεόδωρος Χρονόπουλος στο Open TV, μιλώντας για τα όσα διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια της χτεσινής επετείου του Πολυτεχνείου.

«Με προσωπική παρέμβαση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. δεν θα της βεβαιωθεί το πρόστιμο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο αξιωματούχος της ΕΛ.ΑΣ.

Τελικά όμως ακόμη κι αυτό αφήνει μια πικρή γεύση. Τι γίνεται με όλα τα υπόλοιπα πρόστιμα που έχουν βεβαιωθεί σε όλους τους υπόλοιπους πολίτες; Γιατί να ισχύουν τελικά όλα αυτά;

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.