Θεσσαλονίκη: “Καμπανάκι” από τον Εξαδάκτυλο – Γιατί ζητάμε απαγόρευση της κυκλοφορίας

“Καμπανάκι” χτύπησε εκ νέου ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, για την εξάπλωση του κορονοϊού στη Θεσσαλονίκη.

 

Μιλώντας στο ΟΡΕΝ αναφέρθηκε στην πίεση που δέχονται τα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης με την κατάσταση να επιδεινώνεται διαρκώς. “Το σχέδιο Β δεν θα ήθελα να το αναλύσουμε, γιατί δεν θέλουμε να τρομάξουμε τον κόσμο. Η πραγματικότητα είναι ότι παντού στον κόσμο, όπου εξαντληθούν οι κλίνες τότε αναπτύσσονται κλίνες σε συνθήκες εκστρατείας, σε άλλους χώρους που μπορούν να γίνουν. Ποιοι θα είναι αυτοί οι χώροι είναι θέμα δευτερεύον και δεν το ξέρω” ανέφερε.

Αναφορικά για την επιστολή που έστειλαν στον Πρωθυπουργό, την οποία συνυπέγραφε μεταξύ άλλων και ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, για νέα αυστηρότερα μέτρα στη Θεσσαλονίκη απάντησε ότι “οι συνυπογράφοντες θεωρούμε ότι στη Θεσσαλονίκη για να έχουμε αποτελέσματα και για να μην έχουμε επιμήκυνση του lockdown τα μέτρα πρέπει να πάνε στο επίπεδο του Μαρτίου”.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.