Το πρώτο βράδυ στην φυλακή για τους καταδικασθέντες της Χρυσής Αυγής και τον Γ.Ρουπακιά

Στις φυλακές Δομοκού μετήχθησαν το βράδυ της Παρασκευής (23/10) τα ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής, που κρίθηκαν ένοχα για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Τα μέτρα ασφαλείας στη φυλακή τύπου Β είναι δρακόντεια. Εκεί τους υποδέχτηκαν ακροβολισμένοι ένοπλοι φύλακες και μονάδα της ΕΚΑΜ. Οι καταδικασθέντες μπήκαν σε απομόνωση 14 ημερών λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό και μετά θα γίνει η διευθέτησή τους στα κελιά.

Σύμφωνα με τον διευθυντή των φυλακών Δομοκού, οι κρατούμενοι θα υποβληθούν και σε μια διαδικασία συνέντευξης πριν χωριστούν σε κελιά για να αντιληφθεί η διεύθυνση αν υπάρχουν διαφορές και εντάσεις μεταξύ τους.

Νωρίτερα, λίγο πριν την αποχώρησή τους από τη ΓΑΔΑ, συγγενείς και φίλοι τους τραγούδησαν τον Εθνικό Ύμνο με υψωμένες γροθιές ενώ κατά δημοσιογράφων ξέσπασε η Ο.Μιχαλολιάκου

Αξίζει να σημειωθεί ότι το βράδυ της Πέμπτης κρατήθηκαν σχεδόν όλοι στα γυναικεία κρατητήρια της ΓΑΔΑ. Στα ανδρικά κελιά βρέθηκε μόνο ο Γιώργος Ρουπακιάς καθώς όπως είπε δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τους υπόλοιπους.

Οι υπόλοιποι κρατήθηκαν στο γυναικείο τμήμα των φυλακών που υπάρχουν εννέα κελιά που τους περίμεναν εκεί.

Οι αστυνομικοί αντιμετώπισαν μεγάλο πρόβλημα για το πώς είναι οι σχέσεις μεταξύ τους και το ποιος έπρεπε να μείνει με ποιον, έτσι αποφασίσθηκε να είναι μόνος του ο Νίκος Μιχαλολιάκος ο οποίος τελικά συνομίλησε με τους υπόλοιπους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τηλεοπτικού σταθμού ζήτησαν για να περάσουν το βράδυ… βιβλία ποικίλης ύλης.

Ο Γερμενής συγκεκριμένα ζήτησε την Ηλιάδα.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.