Κορονοϊός: Απίστευτος συνωστισμός στο κέντρο της Θεσσαλονίκης – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του νέου αρνητικού ρεκόρ κρουσμάτων κορονοϊού στη Θεσσαλονίκη, απίστευτος συνωστισμός σημειώθηκε στην εκκλησία της Αγίας Σοφίας. Νέοι, διαιρεμένοι σε παρέες που πολλές φορές ξεπερνούσαν τα 10 άτομα, συγκεντρώθηκαν για να απολαύσουν το τελευταίο βράδυ «ελευθερίας».

Το συμβάν δεν πέρασε απαρατήρητο από τις αρχές, αφού κλιμάκια της αστυνομίας μετέβησαν στο σημείο περίπου στη 1 π.μ. Αστυνομικοί με μηχανές και περιπολικά ζητούσαν από τους νέους να απομακρυνθούν από το σημείο, προειδοποιώντας τους παρευρισκόμενους με ηχητικό μήνυμα από τα μεγάφωνα των περιπολικών, πως για προληπτικούς λόγους απαγορεύεται ο συνωστισμός και πρέπει να απομακρυνθούν.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, μετά την αστυνομική επέμβαση, ο προαύλειος χώρος της εκκλησίας αποσυμφορήθηκε, ενώ η ισχυρή αστυνομική δύναμη παρέμεινε στο σημείο έως ότου βεβαιωθούν πως οι παρευρισκόμενοι απομακρυνθήκαν.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το σημείο:

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.