Τον Σημίτη και τον Πάγκαλο επικαλείται ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Νουμάν Κουρτουλμού!

Ο Πάνος Καμμένος μοιράζει πόνο στα Τουρκάκια, αλλά όχι (τόσο) για τους λόγους που φαίνονται, όπως το «Μολών Λαβέ» που είπε την Κυριακή για τα Ιμια, αλλά για το «τέλος της Εποχής Σημίτη», δηλαδή ότι Ελλάδα και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν αναγνωρίζει πλεον καμία από τις συμφωνίες του Σημίτη και του Πάγκαλου για γκρίζες ζώνες
Η Τουρκία «έχει γνώση των δικαιωμάτων της στο Αιγαίο» και τη δύναμη να προστατεύσει τις θέσεις της, είπε ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Νουμάν Κουρτουλμούς. Για τους γνώστες της εξωτερικής πολιτικής ο Τούρκος αντιπρόεδρος επικαλέστηκε την Συμφωνία της Μαδρίτης, κατά την οποία ο Σημίτης κι ο Πάγκαλος αναγνώρισαν «* Σεβασμό στα νόμιμα, ζωτικά συμφέροντα και ενδιαφέροντα της κάθε χώρας στο Αιγαίο, τα οποία έχουν μεγάλη σημασία για την ασφάλεια και την εθνική κυριαρχία τους.»
Ο Πάνος Καμμένος ήταν ξεκάθαρος: «Σημίτης Τέλος»
Αυτό που δεν είναι ξεκάθαρο είναι ο λόγος που ορισμένα Ελληνικά ΜΜΕ παίρνουν ανοικτά τις Τουρκικές θέσεις λες και οι Τούρκοι να τα έβαλαν για να επιστρέψει η σημιτική πολιτική τάξη στην Ελλάδα.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.