Οι ισλαμοφασίστες στο πλευρό των Τούρκων για εισβολή στην Ελλάδα

Όταν οι ίδιοι έσφαζαν στην Συρία, η Ελλάδα δεν μίλησε… Ο Βενιζέλος μάλιστα ήθελε να τους βοηθήσουμε βομβαρδίζοντας την Συρία!

Οι Τουρκόφρονες ισλαμοφασίστες του υποστηριζόμενου από την Τουρκία «Ελεύθερου Συριακού Στρατού», δηλαδή των ισλαμιστών τρομοκρατών που κατέσφαξαν την Συρία και αποτελούν συγκοινωνούντα δοχεία με το ισλαμικό κράτος,  δηλώνουν ανοιχτά ότι θα εμπλακούν σε πιθανό Ελληνοτουρκικό πόλεμο, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Türkiye που επικαλείται σχετικές δηλώσεις μελών του.

Επιβεβαιώνεται έτσι αυτό που γράφει εδω και μήνες το Ολυμπία, ότι ο Ερντογάν ετοιμάζεται να επιτεθεί στην Ελλάδα ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που έκανε στην Συρία, την Λιβύη και προγενέστερα στο Ιράκ με τους Γεζίντι. Χρησιμοποιώντας τους ισλαμιστές τρομοκράτες, που με την ανοχή πολλών δυτικών δυνάμεων βαφτίζει «ανταρτες» και «μαχητές της ελευθερίας»! Δυστυχώς και η Ελλάδα φέρει τεράστιες ευθύνες διότι δεν αντιστάθηκε όταν οι ίδιοι τρομοκράτες διέλυαν την Συρία.

749D9A93 5395 49F7 9B76 A86C12258690
Το επίμαχο δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας που αποκαλύπτει το @Isozygio

Η αποκάλυψη αυτή πρέπει να σημάνει συναγερμό στις ελληνικές αρχές, διότι υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο οι τρομοκράτες αυτοί να παρεισφρήσουν ως πρόσφυγες ή μετανάστες στην Ελληνική επικράτεια. Και στο απευκταίο σενάριο, να προσπαθήσουν να δημιουργήσουν εσωτερικό χάος  εκμεταλλευόμενοι τον μεγάλο αριθμό μουσουλμάνων μεταναστών που βρίσκονται στην Ελλάδα.

Αυτό είναι ένα σχέδιο που χρησιμοποιεί φανερά πλέον η Τουρκία σε όλα τα πεδία μάχης. Δημιουργεί «εσωτερικό εχθρό» για να ανοίγει πολλά μέτωπα και να διαλύει το κράτος στο οποίο επιθυμεί να εισβάλλει. Και η Ελλάδα δεν θα αποτελέσει εξαίρεση.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.