Συνεκμεταλευση του Αιγαίου: Προετοιμάζονται και στρώνουν κόκκινο χαλί για το μοίρασμα του μέσω δημοσκοπησης

Παλιά τους τέχνη κόσκινο. Από την εποχή που τορπίλιζαν την υπερήφανη εθνική πολιτική του Κώστα Καραμανλή για να φέρουν τον yes – man Γιώργο Παπανδρέου, έως και σήμερα που κάποιοι θέλουν διαμοιρασμό των ιματίων της πατρίδας στο Αιγαίο, οι δημοσκοπήσεις ήταν βασικός μοχλός επιρροής στην κοινή γνώμη.

Τι και αν όλη η Ελλάδα διαφωνεί σε οποιοδήποτε ενδεχόμενο συζητήσεις επί των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων με τους τούρκους εισβολείς. Τι κι αν ολόκληρη η Ελλάδα είναι εξοργισμένη με τις απειλές και τους τραμπουκισμούς των τούρκων. Τι και αν σύμπασα η αντιπολίτευση απόρρητη το ενδεχόμενο διαλόγου. Τι κι αν ακόμα και ο ίδιος ο υπουργός εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, απαιτεί την πλήρη και άνευ όρων αποχώρηση των τούρκων ώστε να συζητήσουμε αποκλειστικά και μόνο για την υφαλοκρηπίδα.

Τι κι αν αποκαλύπτονται μυστικές συνομιλίες που βγαίνουν μετά πανικόβλητοι να διαψεύσουν.

DD1E0585 6692 42E3 AA5C 0FBAF7F7E213
Η εφημερίδα Τα Νέα παρουσιάζει δημοσκόπηση, σύμφωνα με την οποία 7 στους 10 ´Ελληνες θέλουν διάλογο με την Τουρκία. Αυτό δηλαδή που κάποιοι κύκλοι στο σκοτάδι επιθυμούν διακαώς, το πλασάρουν ως λαϊκή βούληση!

Μα εάν όντως 7 στους 10 έλληνες ήθελαν διάλογο με την Τουρκία, γιατί τρέχουν πανικόβλητοι να διαψεύσουν κάθε φορά που αποκαλύπτονται μυστικές συνομιλίες με την Τουρκία;

Για του λόγου το ασφαλές πάντως, εγώ ρώτησα 10 γείτονες μου για το τι πιστεύουν ότι πρέπει να κάνουμε με την Τουρκία.

6 στους 10 μου είπαν: «Να τους βουλιάξουμε»

3 στους 10, να τους κάνουμε εμπάργκο και να κλείσουμε τα τελωνεία μέχρι να λιώσουν.

Ο τελευταίος μου είπε ότι θέλει διάλογο, λόγω επαγγέλματος. Πουλάει τούρκικα προϊόντα πίσω από την Ομόνοια.

Πηγή: newsbreak.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.