Αμερικανοί, Γερμανοί και ΝΑΤΟ υπονομεύουν την ελληνογαλλική συμφωνία!

Αν τον προδώσει και τρίτη φορά ο Μητσοτάκης τον Μακρόν, είμαστε χαμένοι…

«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει για τα εξοπλιστικά της Ελλάδας και το αμυντικό σύμφωνο που αναμένεται να  υπογραφεί με τη Γαλλία, καθώς οι «σύμμαχοί μας» Αμερικανοί, Γερμανοί και ΝΑΤΟ προσπαθούν με κάθε τρόπο να εμποδίσουν την κυριαρχία του Εμανουέλ Μακρόν στη Μεσόγειο.

Οι διεργασίες για την υπογραφή αμυντικής συμφωνίας Ελλάδας-Γαλλίας που θα προβλέπει στρατιωτική εμπλοκή των γαλλικών ενόπλων δυνάμεων σε περίπτωση παραβίασης των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας (από την Τουρκία) σε συνδυασμό με τη διαφαινόμενη προμήθεια-μαμούθ των μαχητικών Rafale, αλλά και των φρεγατών από την Ελλάδα, έχουν ενεργοποιήσει τα… αντανακλαστικά Αμερικανών, Γερμανών και ΝΑΤΟ, που επιχειρούν για μια ακόμη φορά να υπονομεύσουν τις συμφωνίες.

Είναι στο χέρι του Πρωθυπουργού, αυτή τη φορά να ολοκληρωθεί η συμφωνία με τη Γαλλία, που άλλωστε είναι και η μόνη δυτική χώρα που στέκεται δημοσίως και εντόνως στο πλευρό μας.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.