ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ…Δώστε πίσω τα εδάφη μας!

Γράφει ο Ιάκωβος Ποθητός

Φυσικά και είναι ανόητοι. Και σ’ αυτό δεν φταίει το γεγονός ότι είναι υποανάπτυκτοι. Απλά είναι στο DNA τους, η πνευματική δυνατότητά τους είναι περιορισμένη. Αναφέρομαι φυσικά στους Τούρκους και στον γελοίο πολιτικό, που ακούει στο όνομα Ερντογάν!

Γιατί είναι ανόητοι;

Μα απλά, τις τελευταίες εβδομάδες, με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο, τονίζουν ότι είναι οι ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ της Κωνσταντινούπολης, των ΑΓΙΩΝ εδαφών του ελληνισμού της Μικράς Ασίας, γεγονός που δίνει το δικαίωμα στην Ελλάδα, να διεκδικήσει τα κατεχόμενα εδάφη γιατί απλά αυτά αποσπάστηκαν με βίαιο και αιματοβαμμένο τρόπο από την επικράτειά της.
Θα περίμενε κανείς, οι πνευματικοί άνθρωποι της Ελλάδας, οι διανοούμενοι που λέει ο λαός, να έχουν επιδοθεί σε έναν διεθνή μαραθώνιο, που με άρθρα τους ή συγγράμματα τους, να απογύμνωναν τα επιχειρήματα των Τούρκων. Οι πνευματικοί άνθρωποι της Ελλάδας όμως, το ενδιαφέρον τους το έχουν στραμμένο (αυτό μπορεί να υποθέσει κάποιος διαπιστώνοντας την απραξία τους) στα κονδύλια του ΕΣΠΑ για εκπαιδευτικά προγράμματα. Καλό είναι αυτό, όμως η προσφορά τους στην χώρα τους ποια είναι; Πως αντιστέκονται; Πως αντιδρούν στις συνεχείς προκλήσεις πληρωμένων κονδυλοφόρων που βάλουν με αναληθή δημοσιεύματα κατά της Ιστορίας της χώρας μας;

Φυσικά κι οι Έλληνες ελάχιστα περιμένουν από τους πολιτικούς. Τους πολιτικούς που σαν παιδάκια που τους πήραν το γλυκό, τρέχουν στον μπαμπά Αμερικανό και στη μαμά Γερμανία για να ζητήσουν την βοήθειά τους. Δυστυχώς, η κοινή διαπίστωση είναι, πως από την μεταπολίτευση έως και σήμερα, ΚΑΝΕΝΑΣ πολιτικός δεν όρθωσε το ανάστημά του απέναντι σε εκείνους που προσβάλουν βάναυσα τους Έλληνες και την Ιστορία τους. Θα θέλαμε αυτό να ανατραπεί, θα θέλαμε να δούμε τους ένοικους της Βουλής, να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των Ελλήνων. Θα το θέλαμε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας.

Η επιθετική τακτική των Τούρκων κατά της Ελλάδας αφήνει εκτεθειμένη την… άμυνά τους. Προσπαθώντας να εκβιάσουν, επιχειρώντας να εκφοβίσουν τους Έλληνες, ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ πως με τα όπλα, με την βία κατάκτησαν τα εδάφη που σήμερα κατέχουν και που όπως αποδεικνύεται κι από την Ιστορία, αυτά είναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ!
Η Ελλάδα επομένως, δεν θα πρέπει να ζητά από την διεθνή κοινότητα να αποτρέψει την Τουρκία από τις παράλογες διεκδικήσεις της αλλά να αρχίσει την αντεπίθεση, διεκδικώντας τα εδάφη της, τα εδάφη εκείνα στα οποία είναι κτισμένη η Αγία Σοφία, παγκόσμιο θρησκευτικό μνημείο, αναγνωρισμένο μνημείο του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!

Μπορεί η Ελληνική κυβέρνηση να ξεκινήσει την πολιτική της αντεπίθεση αποκαλύπτοντας στη διεθνή κοινότητα τις θηριωδίες των Τούρκων, τα εγκλήματα που έχει κάνει κατά της ανθρωπότητας και διεκδικώντας τα ιερά χώματα της Μικράς Ασίας, του Βυζαντίου, ως ΝΟΜΙΜΟΣ κληρονόμος.

Μπορούν οι πνευματικοί άνθρωποι της χώρας, οι δημοσιογράφοι, να ξεκινήσουν τον πόλεμο κατά της Τουρκίας, με τον ίδιο και ίσως πιο σκληρό τρόπο από αυτόν που οι Τούρκοι «πνευματικοί» άνθρωποι και δημοσιογράφοι κάνουν κατά της χώρας μας.

Μπορούν οι Έλληνες πολιτικοί να μιλούν στην διεθνή κοινότητα σαν Έλληνες κι όχι σαν «Νεοέλληνες» που αγνοούν ή αδιαφορούν για τις ρίζες τους;

Αν η Ελλάδα κι οι Έλληνες περάσουν σε μια σωστά οργανωμένη αντεπίθεση κατά της Τουρκίας τότε πολλά μπορούν να αλλάξουν, πολλά μπορεί να κερδίσει η χώρα μας.

Αν η Ελλάδα κι οι Έλληνες περάσουν σε μια σωστά οργανωμένη αντεπίθεση κατά της Τουρκίας τότε τα παιδιά μας δεν θα είναι υπερήφανα μόνο για τους ήρωες πρόγονούς τους αλλά και για τους πατεράδες τους, για τους σύγχρονους Έλληνες…

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.