ΑΙΓΑΙΟ:Εάν κάνει το λάθος ο Ερντογάν, θα συνθλίβει!

Πολλά μέσα για πραγματικά ανεξήγητους λόγους, επιμένουν να προβάλλουν την Τουρκία σαν κάποια υπερδύναμη στην οποία πρέπει να υποταχθούμε, να συζητήσουμε, να δώσουμε ότι χρειάζεται για να μην έχουμε πρόβλημα. Κοινώς, παρουσιάζουν την Τουρκία σαν μπαμπούλα. Ουδέν ψευδέστερον!

Ο μύθος της πανίσχυρης Τουρκίας, έχει συνθλίβει σε όλα τα μέτωπα. Στο Κουρδιστάν, όπου οι αντάρτες αντιμετωπίζουν με σφεντόνες μια πανίσχυρη μηχανή και ακόμα είναι όρθιοι. Στην Συρία όπου ο ηρωικός στρατός της Συρίας, με ελάχιστες δυνατότητες όμως μπροστά στον ελληνικό, κατάφερε και νίκησε τους τούρκους παρά τις θηριωδίες, την στήριξη, τις βρώμικες μεθόδους και τα άφθονα μέσα που διέθεταν.

Στην Λιβύη ο Χαφτάρ κατάφερε και σταμάτησε τούρκους και συνεργάτες τους, χωρίς στην ουσία να διαθέτει τακτικό στρατό. Οι ήρωες Αρμένιοι, στέκονται όρθιοι εδώ και δεκαετίες απέναντι σε ένα Αζερμπαϊτζάν που ενισχύεται πλήρως από τον τουρκικό στρατό.

Στην προκειμένη περίπτωση όμως η Ελλάδα διαθέτει ένα τεράστιο πλεονέκτημα. Οι τούρκοι κάνουν το λάθος να χτυπήσουν στη θάλασσα. Στην έδρα μας δηλαδή. Οι νομάδες από την Μογγολία, μπαίνουν στα πλοία για να εισβάλουν στην Ελλάδα. Αυτός θα είναι και ο τάφος τους! Διότι οι τούρκοι χάνουν με αυτόν τον τρόπο το μοναδικό στρατηγικό πλεονέκτημα που διαθέτουν. Την υπεροπλία σε στρατό ξηράς!

Στην θάλασσα θα έχουν απέναντι τους τους πιο έμπειρους πολεμιστές της υφηλίου, το ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό. Στον αέρα θα έχουν απέναντι τους τα γεράκια του Αιγαίου, που εκπαιδεύονται εδώ και χρόνια σε πραγματικές συνθήκες μάχης.

Αλλά ακόμα και στα σύνορα, η κατάσταση έχει αλλάξει εντελώς μετά το 2018, όταν καταργήθηκαν τα κέντρα κατάταξης βυσμάτων, και οι νεοσύλλεκτοι μεταφέροντο απευθείας στην μεθόριο. Με αυτόν τον τρόπο, τα στρατόπεδα που είχαν αδειάσει από την ασυδοσία ελλήνων πολιτικών, είναι πάλι γεμάτα.

Για τους έλληνες, το Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειος είναι το σπίτι μας. Είναι η κυριαρχία μας, η ψυχή μας. Το πολεμικό μας ναυτικό γνωρίζει αυτά τα νερά, όπως θα γνώριζε ο Θεμιστοκλής και συνέτριψε τους βαρβάρους της Ασίας.

Ναι, κανείς δεν θέλει πόλεμο. Εάν όμως ο πόλεμος έρθει, η πολεμική φυλή των ελλήνων θα κάνει την τούρκους να μετανιώσουν πίκρα την ώρα και τη στιγμή που θέλησαν να προκαλέσουν το αρχέγονο μένος ενός γένους που είναι συνυφασμένο με αυτή τη γη, με αυτό το ύδωρ. Γη και ύδωρ δεν παρέδωσε ποτέ αυτό το Γένος, ούτε τώρα πρόκειται να το κάνει. Διότι η Ελλάδα είναι πραγματικό έθνος. Έθνος σημαίνει γέννα, σημαίνει γένος. Σημαίνει η γενιά που φυτρώνει, ζει και δένεται με αυτά τα άγια χώματα εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Και αυτή είναι η μεγαλύτερη ειδοποιός διαφορά με τους τούρκους. Η Τουρκία δεν είναι γένος, δεν είναι έθνος, δεν έχουν πατρίδα. Είναι νομάδες πλιατσικολόγοι και ως τέτοιοι θα αντιμετωπιστούν.

Πηγή: newsbreak.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.