Είναι τόσο απόρρητος ο φάκελος Έβρου, που τον έχουν πρωτοσέλιδο τα Νέα

Όπως έχετε καταλάβει, η ποιότητα από κάποιες εφημερίδες έχει πάει περίπατο. Θα μου πεις όταν σου σκάει το κράτος 20 εκατομμύρια από το δημόσιο χρήμα χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν, γιατί να κάθεσαι να ασχοληθείς;

Πετάς ένα πρωτοσέλιδο αλλά ελεύθερη ώρα, κατά τα άλλα ομως θέλεις να λέγεσαι σοβαρή εφημερίδα. Άκου πρωτοσέλιδο ο απόρρητος φάκελος του Πενταγώνου!

Εκτός εάν είναι αλήθεια, και όντως Τα Νέα δημοσιεύουν το απόρρητο σχέδιο άμυνας της χώρας, οπότε πρέπει να προσευχόμαστε απλά να μην το πάρει χαμπάρι κάποιος από τους 60 εκατομμύρια τούρκους.

Όλο το σχέδιο προετοιμασίας του υπουργείου Αμυνας για να αποτραπεί ένας δεύτερος γύρος «υβριδικής απειλής» από την Τουρκία, δηλαδή ένα καινούργιο κύμα μεταναστών στον Εβρο και στα νησιά, παρουσιάζουν σήμερα «ΤΑ ΝΕΑ».

Στην κυβέρνηση είναι πεπεισμένοι πως η Αγκυρα θα επιχειρήσει μετά το τέλος της πανδημίας να εργαλειοποιήσει εκ νέου το Μεταναστευτικό – Προσφυγικό ωθώντας εκ νέου χιλιάδες μετανάστες στη χώρα μας.

Η τουρκική πρόθεση έχει διατυπωθεί εξάλλου δημοσίως και επισήμως από την κυβέρνηση Ερντογάν και γι’ αυτό έχει κριθεί σκόπιμο να καταρτιστεί ένα καινούργιο σχέδιο αποτροπής.

-Νέο δόγμα αποτροπής: Πού βασίζεται το νέο σχέδιο οχύρωσης του Έβρου και των θαλασσίων συνόρων στο Αιγαίο

-Το πλάνο μετακίνησης οπλιτών στα βόρεια σύνορά μας και στα νησιά. Πώς θα γίνεται η κατάταξη των ΕΣΣΟ

-Οι κινήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη για την ενίσχυση του εξοπλισμού των Ενόπλων Δυνάμεων

 

 

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.