Συλλέξαμε όλες τις δηλώσεις των Ελλήνων πολιτικών για την προκλητικότητα Τσαβούσογλου-Διαβάστε τις και θα καταλάβετε τι εξυπηρετούν…

Έτσι … για την Ιστορία.
Ο “διάλογος” και οι … αντιδράσεις (!)
Ν. Κοτζιάς «Το παιχνίδι, που έγινε στο Φαρμακονήσι δεν είναι παιχνίδι, παρά μόνο σε εισαγωγικά. Είναι μία σοβαρή παραβίαση του Διεθνούς Δικαίου και νομίζω πρέπει να ξέρουν ότι δεν θα είμαστε πάντοτε ανεχτικοί και η απάντησή μας δεν θα είναι μόνο αυτή που δώσαμε, θα είναι πολύ πιο σκληρή»
Μ. Τσαβούσογλου «Αν το καθήκον του Τούρκου αρχηγού ήταν να ανέβει στα Ιμια, θα το είχε κάνει. Μην ξεχνάμε ότι εμείς ανεβήκαμε οποτεδήποτε χρειάστηκε».
Π. Καμμένος «Άμα θέλουν, να δούμε. Θα πατήσουν, μετά θα φύγουν από εκεί…; Να δω πως θα φύγουν μετά… Θα πρέπει να θυμίσουμε στον κ. Τσαβούσογλου ότι Πρωθυπουργός δεν είναι ο κ. Σημίτης αλλά ο κ. Τσίπρας, υπουργός Εξωτερικών δεν είναι ο κ. Πάγκαλος-ο οποίος είχε τη θεωρία για τις σημαίες που τις παίρνει ο αέρας- αλλά ο κ. Κοτζιάς και υπουργός Εθνικής Άμυνας εγώ. Δεν υπάρχει λοιπόν τέτοιο θέμα, να πατήσει σε ελληνικό νησί ο κ. Τσαβούσογλου ή οποιοσδήποτε λάβει τέτοια εντολή. Θα αντιμετωπιστεί άμεσα. Η πολιτική των Σημίτη και Πάγκαλου, που προσφάτως πέρασε και στη ΝΔ, έχει παρέλθει χωρίς επιστροφή»
Μ. Τσαβούσογλου «Αυτός ο εταίρος της κυβέρνησης συνασπισμού , (Πάνος Καμμένος), κάνει συνεχώς βήματα που δοκιμάζουν την κατανόησή μας. Κι η υπομονή μου έχει όρια. Δεν είναι ανεξάντλητη. Δεν χρειάζεται να κάνουμε επίδειξη ισχύος. Το τι μπορεί να κάνει ο τουρκικός στρατός όταν πρέπει, το ξέρουν καλύτερα εκείνοι. Η κυβέρνηση. Να τα πουν (εξηγήσουν) και σε εκείνο το κακομαθημένο (παιδί) και να μην δοκιμάζουν την υπομονή μας»
Α. Γεωργιάδης «Η Αμυντική και η Εξωτερική Πολιτική μας, δεν μπορεί και δεν πρέπει να ασκείται με βερμπαλισμούς στην τηλεόραση»
Γ. Κουμουτσάκος «Σε τέτοιες κρίσιμες ώρες ας μιλάει μόνον το ΥΠΕΞ. Καθήκον του ΥΠΕΘΑ είναι η επιχειρησιακή ετοιμότητα και όχι η θορυβώδης επικαιρότητα»,
Α. Λοβέρδος «Ακριβώς επειδή πρωθυπουργός είναι ο κ. Τσίπρας και υπουργός ο κ. Καμμένος, ανησυχούμε για τα εθνικά μας θέματα. Mόνο ανεύθυνοι και επικίνδυνοι θα επέλεγαν αντί του ενιαίου εσωτερικού μετώπου στα εθνικά θέματα, τον διχασμό και την πόλωση»

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.