2015-2018:Οταν σύσσωμη η αντιπολίτευση υποστήριζε τις θέσεις των Τούρκων,αρκεί να πλήξουν το Π.Καμμένο τέως ΥΠΕΘΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαλέξαμε σήμερα αποσπάσματα από το 2015 έως το 2018 για τον πόλεμο που δέχθηκε ο Π.Καμμένος στην θητεία ως Υπουργός Αμυνας.

Το μαύρο πρόβατο για την Τουρκία ήταν ο Π.Καμμένος που κάθε δήλωσή του ήταν έναυσμα αρνητικών σχολιασμών από την αντιπολίτευση,σε σημείο να υποστηρίζουν τις θέσεις Ερντογάν,αρκεί να πλήτουν τον τέως Υπουργό!!!

2015

Άναψε …φωτιές ο Καμμένος περί εσωτερικής σταθερότητας και Ένοπλων Δυνάμεων

Ο κ. Καμμένος είπε ότι, «οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας διασφαλίζουν τη σταθερότητα στο εσωτερικό, την προάσπιση της εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας, τη σταθερότητα σε σχέση με τις συμμαχίες της χώρας».

Σύσσωμη η αντιπολίτευση σχολιάζει ότι  κ. Καμμένος υπερέβη κάθε όριο επικινδυνότητας και παραβίασης του δημοκρατικού καθήκοντός του και άλλα απίθανα!!!

Σήμερα άραγε όλοι αυτοί θα έλεγαν τα ίδια για τον ρόλο του Ελληνικού Στρατού,που δικαιώνει απόλυτα τον πρώην ΥΠΕΘΑ;;;

2016

Σε πρωτοφανή αμηχανία το ισλαμιστικό καθεστώς της Άγκυρας, ύστερα από τη δήλωση του Πάνου Καμμένου που χαρακτήρισε όσα λένε οι Τούρκοι “ηλιθιότητες”, απάντησε ότι του επιστρέφει τους χαρακτηρισμούς.

Ο Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Βασίλειο Τελλίδη, από το Φυλάκιο Μολυβδοσκεπάστου και την Ιερά Μονή Μολυβδοσκεπάστου στην Ήπειρο, είπε μεταξύ άλλων:

“Αν ο κ. Ερντογάν θέλει να καταργήσει τη συνθήκη της Λωζάνης, θα επιστρέψουμε στη συνθήκη των Σεβρών.

»Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να κατανοήσουμε όλοι ότι οι συνεχείς απώλειες που έχουν οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, η πλήρης αποδυνάμωσή τους μετά το πραξικόπημα, οι συνεχείς ήττες που υπάρχουν στη Συρία, τους έχουν οδηγήσει σε ηλίθιες δηλώσεις, οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα αυτό που παρατηρήσαμε όλοι σήμερα το πρωί, γονυπετής ο κ. Ερντογάν να ζητά συγγνώμη από τον Ρώσο Πρόεδρο Πούτιν για τις δηλώσεις που έκανε για τη Συρία.

Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών απάντησε στον Έλληνα Υπουργό Άμυνας, με τη φράση, «επιστρέφουμε τους χαρακτηρισμούς του πίσω σε αυτόν».

2017

Καμμένος για Τουρκία: Δεν επιδιώκουμε τσαμπουκάδες – Τα καουμποϊλίκια όμως δεν περνάνε

«Καουμποϊλίκια δεν περνάνε» είπε χαρακτηριστικά ο Υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, σχολιάζοντας τις τουρκικές προκλήσεις.

Η Τουρκία, από τη στιγμή που θέλει να μπει στην ΕΕ και είναι μέλος του ΝΑΤΟ, οφείλει να σεβαστεί το διεθνές δίκαιο, πρόσθεσε ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1

«Η Ελλάδα επιθυμεί την γαλήνη και την ειρήνη ανάμεσα στα κράτη της περιοχής. Δεν επιδιώκουμε τσαμπουκάδες, ούτε φασαρίες. Πρέπει όμως να καταλάβουν ότι καουμποϊλίκια ανατολικού τύπου δεν περνάνε στην Ελλάδα».

Όσον αφορά στην επίσκεψή του στα Ίμια, ο Υπουργός ανέφερε ότι πρόκειται για συνήθη επίσκεψη. Οι επισκέψεις θα συνεχιστούν, είτε κατά την περίοδο απόδοσης τιμών προς τους τρεις αξιωματικούς, είτε στο πλαίσιο κάποιας άλλης επίσκεψης σε ελληνικά νησιά.

«Είναι υποχρέωση κάθε Υπουργού Εθνικής Άμυνας να είναι εκεί. Δεν θα ρωτήσω κανένα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Για τις δηλώσεις Τούρκου βουλευτή, ο οποίος φέρεται να απείλησε την Ελλάδα με πόλεμο, ο Υπουργός σχολίασε ότι από τη γείτονα «έχουμε ακούσει απίστευτα πράγματα» και συμπλήρωσε λέγοντας πως «δεν πρόκειται να ασχοληθώ με φωνές Τούρκου βουλευτή στην τουρκική εθνοσυνέλευση». Κάλεσε δε, εκ νέου την Τουρκία να σεβαστεί το διεθνές δίκαιο και τις διεθνείς συνθήκες.

Με γραπτή του ανακοίνωση, το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας εξαπολύει νέα, φραστική επίθεση εναντίον του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου, εκφράζοντας «τη δυσαρέσκειά του για τη γλώσσα και το ύφος, του υπουργού Αμύνης της Ελλάδας Καμμένου, που είναι ασύνδετα με την πραγματικότητα, σε συνέντευξή του σε ελληνικό τηλεοπτικό δίκτυο την 1η Φεβρουαρίου 2017».
Συνεχίζοντας, σε έντονο ύφος, το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών τονίζει πως «στο πλαίσιο αυτό καταδικάζουμε και επιστρέφουμε στον ίδιο, τις αήθεις, ανάρμοστες και αβάσιμες εκφράσεις που χρησιμοποίησε για τη χώρα μας και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μας ο προαναφερόμενος».
Στην ίδια ανακοίνωση το τουρκικό ΥΠΕΞ ισχυρίζεται πως «είναι ατυχές το ότι σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο που διέρχεται όλος ο κόσμος και η περιοχή μας, φέρει τον τίτλο του Υπουργού Εθνικής Αμύνης της Ελλάδας ένα άτομο, σε τέτοιο βαθμό απερίσκεπτο και ανελέητο, που αγνοεί ακόμη και τους βασικούς διεθνείς κανόνες ευγένειας και δεν έχει ιδέα των βασικών διμερών κειμένων για την παράνομη μετανάστευση.

2018

«Εάν οι Τούρκοι ανέβουν σε βραχονησίδα, θα την ισοπεδώσουμε!» δήλωσε ο ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης. «Θα συντρίψουμε όποιον δεν σεβαστεί την εθνική μας κυριαρχία», συμπλήρωσε ο Πάνος Καμμένος.
ΕΓΡΑΦΕ τότε εφημερίδα προσκείμενη στη ΝΔ:
Ο ναύαρχος Αποστολάκης, άλλωστε, είναι γνωστό ότι μετράει τα λόγια του. Δεν ανήκει στη σχολή Καμμένου και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο το Μέγαρο Μαξίμου έχει ανοιχτή γραμμή μαζί του με σκοπό να εξισορροπεί τον εκρηκτικό πολιτικό του προϊστάμενο.
Καταλάβατε;Σχολή Καμμένου που τα έβαζε έστω λεκτικά με τους Τούρκους!!!
Δείτε και δύο βίντεο με τους ”υπερασπιστές” των Τούρκων!!!#ΒΑΣΤΑΕΡΝΤΟΓΑΝ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.