Από το δάκρυ του Εθνάρχη, στον εμετό του Κουμουτσάκου

Η παράταξη του Κωσταντίνου Καραμανλή ήταν αυτή που αγωνίστηκε για τα ιερά και τα όσια της πατρίδας, κυρίως όμως για την προάσπιση της Μακεδονίας μας. Αξέχαστο θα μείνει το δάκρυ του Εθνάρχη για να μην παραδοθεί το όνομα στους παραχαράκτες Σκοπιανούς.
https://www.youtube.com/watch?v=gzsc7fS9o38rn
Στην ίδια ακριβώς γραμμή του εθνάρχη, κινούνται σήμερα τόσο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κύριος Προκόπης Παυλόπουλος, όσο και ο υπουργός εθνικής άμυνας κύριος Πάνος Καμμένος. Ο ΥΕΘΑ ξεκαθάρισε μάλιστα σε συνέντευξη του στον κ. Τάκη Χατζή, ότι παραμένει πιστός στην γραμμή του Εθνάρχη για την μη εκχώρηση του όρου «Μακεδονία» στα Σκόπια.
Και έγινε το αδιανόητο! Κάποιος Κουμουτσάκος έστησε ερώτηση κατά της δήλωσης του Πάνου Καμμένου, ερώτηση που υπογράφουν μάλιστα και Μακεδόνες βουλευτές! Τι ντροπή!
 Δεν χρειάζεται κανένα άλλο σχόλιο. Όταν αυτοί που καπηλεύονται την παράταξη του Κωσταντίνου Καραμανλή φτάνουν στο σημείο να εγκαλούν τον υπουργό εθνικής άμυνας επειδή δεν θέλει να δωρίσει το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια, τότε μιλάμε για μία ανυπόληπτη παρέα εξυπηρέτησης αντεθνικών συμφερόντων. Το δάκρυ του Εθνάρχη, πνίγηκε στον αντεθνικό εμετό του Κουμουτσάκου.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.