ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ τους πολιτικούς και τα πολιτικά κόμματα που με χυδαίο τρόπο στήριξαν τον Τσίπρα στη Συμφωνία των Πρεσπών

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ τους πολιτικούς και τα πολιτικά κόμματα που με χυδαίο τρόπο στήριξαν τον Τσίπρα στη Συμφωνία των Πρεσπών

https://scontent.fath6-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-1/c78.0.200.200a/p200x200/10635716_10202956654101073_2578329695864326329_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=2&_nc_sid=7206a8&_nc_eui2=AeH0mEjD2qO8ZLGPKF7ieD5J4Ya8nasScyvhhrydqxJzK-aD_h4zEkJpsJc7P_codVQ&_nc_ohc=UYznwteQswkAX_f_Hrh&_nc_ht=scontent.fath6-1.fna&tp=27&oh=1630966f847b417417595bfa7c271636&oe=5FDBDCE3Γιώργος Αθανασίου

Το είχα πει από το καλοκαίρι του 2018,όταν ξεκίνησαν οι διαδικασίες για το σχέδιο συμφωνίας τον Πρεσπών,ότι αν και εφόσον φτάσει στην Ελληνική βουλή,εκεί θα δούμε το μπόι του κάθε βουλευτή και το τι τελικά επιθυμούν τα κομμάτα,είτε φανερά είτε κρυφά.

 

Πάμε λοιπόν βήμα βήμα σε αυτή την παρουσίαση-αποκάλυψη,μέχρι της στιγμής που πέφτουν ”τίτλοι τέλους” στο Ελληνικό κοινοβουλιο και παραδίδετε το όνομα της Μακεδονίας.

Θέλω πριν να ευχαριστήσω τον Γ.Κραστάνα για την επεξεργασία των βίντεο που θα δείτε.

  • «Η ένσταση αντισυνταγματικότητας που κατέθεσαν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ήταν το μοναδικό κοινοβουλευτικό μέσο, το οποίο μπορούσε να σταματήσει την παράδοση του όρου «Μακεδονία», διότι σύμφωνα με το άρθρο 100 του Κανονισμού της Βουλής, απαιτείτο μόνο πλειοψηφία των παρόντων βουλευτών όπου ο ΣΥΡΙΖΑ μειοψηφούσε» επισημαίνει ο Θ. Τοσουνίδης.

«Κατέθεσε τα όπλα ο κ. Μητσοτάκης, που μαζί με το ΠΑΣΟΚ δέχθηκαν τη συνταγματικότητα του Προσυμφώνου των Πρεσπών» δήλωσε ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θεόδωρος Τοσουνίδης «για τη στάση του Μητσοτάκη σχετικά με τη συνταγματικότητα του Προσυμφώνου των Πρεσπών».

  • Παράλληλα η θέση του Π.Καμμένου και των ΑΝΕΛ εκφράστηκε από 2015 εγγράφως στο ΥΠΕΞ.

«Στο πλαίσιο του τελευταίου Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής (22.07.2015), οι συζητήσεις στο οποίο προβλέπονται από τον Νόμο και είναι απόρρητες, ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, ζήτησε από τους Εκπροσώπους των παρισταμένων κομμάτων να αποστείλουν τις απόψεις τους σχετικά με το ζήτημα της ονομασίας της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας.

Επειδή μέχρι σήμερα δεν υπήρξε ανταπόκριση στο αίτημα αυτό του Υπουργού Εξωτερικών, ο κ. Κοτζιάς απέστειλε σχετική επιστολή προς όλα τα κόμματα, υπενθυμίζοντας ότι εκκρεμεί η απάντησή τους για το θέμα αυτό».

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ τους πολιτικούς και τα πολιτικά κόμματα που με χυδαίο τρόπο στήριξαν τον Τσίπρα στη Συμφωνία των Πρεσπών

 

Ποιά κόμματα απάντησαν;;;Ο Π.Καμμένος στις 22/10/2015 έστειλε απαντητική επιστολή που θα δείτε παρακάτω.


Τα άλλα κόμματα τι απάντησαν και ποια θέση είχαν;;;


Θα βρούμε την απάντηση;;;Ξέρεις κανείς;;;;Κάποιοι ”Μακεδονομάχοι βουλευτές μας” μπορούνε να μας πούνε τι απάντησε το κόμμα τους (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ);;;

Αποτέλεσμα εικόνας για απαντητικη επιστολη καμμενου για το μακεδονια στο υπεξ 2015

  • Γίνεται παρέμβαση απο τον Π.Καμμένο τόσο για το δημοψήφισμα στα Σκόπια και το μπλοκάρισμα της συμφωνίας απο το ΥΕΘΑ προς τον Αν.υπουργό Εξωτερικών.

  • Το λόγο πήρε ο κ.Λοβέρδος ο οποίος απέρριψε την ένσταση των ΑΝΕΛ διότι ο Καμμένος τους αποκάλεσε ”προδότες΄΄ στην Διαρκή Επιτροπή….

Ο κΔένδιας παίρνει τον λόγο για να δικαιολογησει την στάση της ΝΔ απέναντι στην πρόταση ένστασης αντισυνταγματικότητας των ΑΝΕΛ….ούτε τα προσχήματα δεν κράτησε σε αυτή την ιστορική στιγμή…

  • Αμέσως παρεμβαίνει ο Π.Καμμένος…Είναι το βίντεο σταθμός,όπου πλέον πέφτει η αυλαία και οι τίτλοι τέλους στο ξεπούλημα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ σε ένα καλοσκηνοθετημένο έργο με πρωταγωνιστές και κομπάρσους.

Η ιστορία τους καθιστά υπευθυνους απέναντι στην πράξη τους,γλυστρώντας έντεχνα,έτσι ώστε να μην ψηφίσουν την ένσταση αντισυνταγματικότητας και φρενάρουν την συμφωνία που έτσι κι αλλιώς την ήθελε και η ΝΔ.

Για φανταστείτε λοιπόν,αν εκείνη την ημέρα η ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ ψηφίζαν θετικά στην ένσταση,ποια θα ήταν η επόμενη μέρα;

Ενα ερώτημα που μπορείτε να το κάνετε στους Μακεδόνες βουλευτές.

Αυτά τα βίντεο απλά επιβεβαιώνουν τα όσα λέμε,ότι η πλειοψηφία της βουλής ήταν υπέρ της ψήφισης της συμφωνία,κόντρα στην βούληση του Ελληνικού λαού.

Αλλωστε τόσους μήνες,τόσα χρόνια,έχουμε δώσει ΟΛΑ τα στοιχεία,δηλώσεις,ντοκουμέντα για την υποκρισία και της ΝΔ στο θέμα της ονοματοδοσίας της γειτονικής χώρας.

Πάμε να δούμε κι αυτό το βίντεο:

(από το 01:37′ καταρρέουν πλέον όλα και ο Ελληνικός λαός δέχεται άλλη μια πικρη προδοσία)

  • Επειδή η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού ίσως να μην είδε όλα αυτά που έγιναν στο Ελληνικό Κοινοβούλιο,αλλά ακόμα και εμείς που τα παρακολουθούμε,ίσως κάποια πράγματα να μη τα δώσαμε τόση σημασία.

Παρακολουθώντας καρέ καρέ τα βίντεο,κρατώντας σημειώσεις για αυτά που λέχθηκαν νοιώσαμε κυριολεκτικά εξοργισμένοι.

Ξέρετε,από τα τερτίπια και τον τρόπο να αποφύγουν να συνταχθούν με την πρόταση ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ του Π.Καμμένου και τους ΑΝΕΛ,χρησιμοποίησαν αστείες δικαιολογίες που δεν τιμά τα κόμματα αυτά.Προφανώς έβαλαν άλλα σε προτεραιότητα,παρά το Εθνικό συμφέρον.

Μελετήστε λοιπόν λέξη λέξη τα λεχθέντα και είναι σίγουρο ότι θα συμφωνήσετε με την άποψή μας.

Δείτε επιπλέον πως αρκετοί βουλευτές της ΝΔ έχουν γυρίσει το κεφάλι τους για να δουν τι θα συμβεί.

ΘΛΙΨΗ!!!

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΓΥΜΝΩΝΕΙ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.