Νέα πρόκληση κατά της Ελληνικής Μειονότητας, Αλβανός ξηλώνει τις ελληνικές πινακίδες


Συνεχίζεται το μπαράζ επιθέσεων κατά της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας στην Αλβανία. Μετά την εισβολή σε σπίτι Χιμαραίου και την αρπαγή της ελληνικής σημαίας και την…πρόσφατη επίθεση στο στέλεχος του ΚΕΑΔ από Τσάμη εξτρεμιστή, σειρά είχε η περιοχή της Δρόπολης.
Θερμόαιμος Αλβανός ο οποίος περνούσε απ’ την εθνική οδό Αργυροκάστρου στον κάμπο της Δρόπολης, ενοχλήθηκε όταν είδε τις πινακίδες να αναγράφουν στα ελληνικά τα ονόματα των ελληνικών χωριών Γράψη και Γλύνα με αποτέλεσμα να τις ξηλώσει με μανία. Για ακόμη μια φορά ο δράστης φρόντισε να καταγράψει σε βίντεο αυτή την «ηρωική» του πράξη ώστε να βεβαιωθεί πως θα λάβει τα εύσημα.
Καταγγέλλουμε ως αποκλειστικό υπεύθυνο των πράξεων αυτών που μοναδικό σκοπό έχουν τον εκφοβισμό των Ελλήνων που διαβιούν στις πατρογονικές τους εστίες, τον Αλβανό πρωθυπουργό Έντι Ράμα και την κυβέρνησή του. Αφενός ο ίδιος προκαλεί και αναπαράγει το μίσος του αλβανικού λαού κατά των Ελλήνων με τις ακραίες δηλώσεις του, αφετέρου ουδείς έως τώρα δεν έχει τιμωρηθεί για τις ενέργειες αυτές κατά της ΕΕΜ.. Στο περιστατικό της Χιμάρας υπάρχει βίντεο όπου φαίνονται τα πρόσωπα των εισβολέων καθώς και στην περίπτωση της επίθεσης στο στέλεχος του ΚΕΑΔ στην Κορυτσά κ. Καραμέλου έγινε καταγγελία αφού ο δράστης ήταν γνωστός.
Ο κ. Ράμα ευλογεί τα γένια του λέγοντας όπου σταθεί και όπου βρεθεί πως η Αλβανία είναι υπόδειγμα στον τρόπο αντιμετώπισης των μειονοτήτων στην χώρα, οι πράξεις του όπως δείχνουν το αντίθετο.

himara.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.