Σκοπια: Με τις πλάτες του Συριζα ο Μητσοτακης ψηφίζει τα μνημόνια συνεργασίας με την γειτονική χώρα

Έχετε καταλάβει τον λόγο για τον οποίο ο Έλληνας πρωθυπουργός  δεν έχει κηρύξει ακόμα την πρόεδρο των Σκοπίων ως ανεπιθύμητο πρόσωπο όπως θα έπρεπε ήδη να έχει πράξει;

Μήπως τελικά η κίνηση της νέας προέδρου στα Σκοπια, να αναφερθεί στο ονομα της γειτονικής χώρας χωρίς τον προσδιορισμό Βορεια οπως προστάζει η συμφωνία των Πρεσπών ήταν ένα μέσο πίεσης προς την Ελληνική κυβέρνηση (αν δεν ήταν και προσυμφωνημενη κίνηση) ώστε να λυθούν τα χέρια του Κυριακου Μητσοτακη και να ψηφίσει η χώρα μας τα περιβόητα μνημόνια συνεργασίας με τα Σκοπια;

Οπως διαβάζουμε στο πάντα έγκυρο thefaq.gr, η αξιωματική αντιπολίτευση θα φέρει άμεσα (ίσως και εντός των επόμενων ωρών) στη Βουλή προς ψήφιση τα τρία μνημόνια συνεργασίας με τη Σκοπια!

Υπενθυμίζεται ότι χτές ο πρώην ΥΠΕΞ και πρωτεργάτης της ιστορικής συμφωνιας μαζι με τον τότε Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο Νίκος Κοτζιάς με ανάρτησή του στο Χ είχε ζητήσει από τα κόμματα της αντιπολίτευσης να φέρουν άμεσα προς κύρωση στην Βουλή τα τρία Μνημόνια της Συμφωνίας των Πρεσπών που εκκρεμούν από ελληνικής πλευράς και τα οποία κρατάει “παγωμένα” από το 2019 ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Με τις πλάτες λοιπόν του Συριζα, ο Μητσοτακης ετοιμάζεται να περασει τα περιβόητα μνημόνια συνεργασίας λίγο πριν τις ευρωεκλογές βαζοντας μπουρλότο στο προεκλογικό σκηνικό.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.