Αθήνα: Σύσκεψη Ρ.Τ.Ερντογάν με τους ψευδομουφτήδες της Θράκης στην τουρκική πρεσβεία!

Εικόνα «αλωμένης χώρας» έδωσε σήμερα η Ελλάδα: Μετά το προσκύνημα του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών Γ.Γεραπετρίτη στον Τούρκο πρόεδρο Ρ.Τ.Ερντογάν, ήρθε η σειρά έμπρακτης αμφισβήτησης της συνθήκης της Λωζάνης και ταπείνωση της Αθήνας με την υποδοχή μέσα σε πανηγυρικό κλίμα των ψευτομουφτήδων (ουσιαστικά πρακτόρων της Άγκυρας) της Θράκης, Μουσταφά Τράμπα και Ιμπραήμ Σερίφ!

Μαζί τους και άλλα μέλη της αποκαλούμενης «Συμβουλευτικής Επιτροπής της τουρκικής μειονότητας της Δυτικής Θράκης»!

Όλοι αυτοί, των οποίων τον θεσμικό ρόλο δεν αναγνωρίζει η Ελλάδα (μέχρι στιγμής, τουλάχιστον( παραβρέθηκαν σε ειδική τελετή στην πρεσβεία της Τουρκίας στην Αθήνα, παρόντος του Ρ.Τ.Ερντογάν.

Πρόκειται ουσιαστικά για το «μακρύ χέρι» της Τουρκίας στην Ελλάδα, για τους ανθρώπους που δημοσιεύουν χάρτες με το τουρκικό κράτος της «Δυτικής Θράκης» και αλώνουν εκ των έσω την συνείδηση των μουσουλμάνων της περιοχής, εκβιάζοντας αυτούς που δεν συμφωνούν με την πολιτική της Άγκυρας και επιβραβεύοντας με άφθονο χρήμα και άλλα προνόμια αυτούς που δέχονται να παίξουν τον αποσχιστικό ρόλο τους.

Να σημειώσουμε ότι ο Τούρκος πρόεδρος και η συνοδεία τους ήρθε με συνολικά τρία μεγάλα επιβατικά αεροσκάφη στην Ελλάδα (δύο Β777, κι ένα Airbus), έφερε δεκάδες πράκτορες της προσωπικής του φρουράς και όλο τον εξοπλισμό τους (στο βίντεο δεν διακρίνεται ούτε ένας Έλληνας), τα τρόφιμά τους (δεν έφαγαν τίποτα από όσα τους προσεφέρθησαν) και βέβαια τα οχήματά τους.

Σημειώνεται ότι ο Τούρκος ΥΠΕΞ Χ.Φιντάν και επί πολλά έτη διοικητής της τουρκικής μυστικής υπηρεσίας ΜΙΤ αναχώρησε απ’ευθείας από το «Ελ.Βενιζέλος» για τις ΗΠΑ με ένα μικρότερο, ειδικά διαμορφωμένο Gulfstream.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.