Ο Μητσοτάκης υποδέχεται στο Μαξίμου έναν τύπο που επιθυμεί διαμελισμό της Ελλάδας!

Ο ιστορικός του μέλλοντος πραγματικά θα μοχθήσει πολύ για να εξηγήσει το «φαινόμενο Μητσοτάκης» και την καταστροφή που αναπόφευκτα θα έχει επιφέρει στην Ελλάδα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το ότι στις διμερείς συναντήσεις που θα έχει ο Πρωθυπουργός στο περιθώριο του άτυπου δείπνου των Ηγετών των δυτικών Βαλκανίων, σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα του Πρωθυπουργικού Γραφείου που δόθηκε στη δημοσιότητα, φιγουράρει το όνομα του Αλμπίν Κούρτι! Του πρωθυπουργού του ψευδοκράτους του Κοσσυφοπεδίου το οποίο η Ελλάδα δεν αναγνωρίζει!

Αντίθετα, δεν υπάρχει το όνομα του Προέδρου της Σερβίας Α. Βούτσιτς…

Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο Αλμπίν Κούρτι, είναι ένθερμος θιασώτης της λεγόμενης «μεγάλης Αλβανίας», δηλαδή του διαμελισμού της Ελλάδας! Έχει ποζάρει μάλιστα περιχαρής και υπερήφανος με τον κατάπτυστο χαρτί που δείχνει την Κέρκυρα και μέρος της Ηπείρου να έχουν προσαρτηθεί από την Αλβανία…

Υπάρχει πάντως και ένα θετικό στοιχείο στην συγκεκριμένη ενέργεια Μητσοτάκη, η οποία ξεπερνά τα όρια της εθνικής μειοδοσίας. Ο πρωθυπουργός είχε συναντηθεί επίσης με τον Χατσίμ Θάτσι, τον προκάτοχό του Κούρτι, ο οποίος αυτή τη στιγμή σαπίζει στις φυλακές κατηγορούμενος για εγκλήματα πολέμου…

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν ο πρώτος Έλληνας πρωθυπουργός που συνάντησε «ηγέτη» του Κοσόβου. Η συνάντηση είχε γίνει στην Νέα Υόρκη στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, με τον τότε Πρόεδρο του Κοσσυφοπεδίου και σημερινό προφυλακισμένο από το Διεθνές Δικαστήριο Χασίμ Θάτσι. Ας ελπίσουμε ότι η συγκεκριμένη «παράδοση» θα συνεχιστεί και σύντομα ο Κούρτι θα βρεθεί στο φυσικό του περιβάλλον: στα κάτεργα.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.