Παπαχελάς και Ρούτε: Κάντε την σύγκριση για να καταλάβετε

Ο κύριος Αλέξης Παπαχελάς σε άρθρο του στην κυριακάτικη Καθημερινή μας λέει περίπου να μην ερεθίζουμε τους τούρκους ούτε καν με τα νομικά μας επιχειρήματα! Δηλαδή μας καλεί να σκύψουμε το κεφάλι στα κελεύσματα του Σουλτάνου.  Από την άλλη πλευρά ο Μαρκ Ρούτε και η Ολλανδία δείχνουν στον δικτατορίσκο Ερντογάν τι εστί βερίκοκο και πως πρέπει να υπερασπίζεσαι την χώρα σου και την Ευρώπη. Πως δεν έστειλε ο κύριος Αλέξης Παπαχελάς SMS στον Ρούτε για να τον προειδοποιήσει για τον κίνδυνο που διατρέχει η Ολλανδία από τον τεράστιο Ταγίπ Ερντογάν! Βεβαίως τι να περιμένει κανείς από την Καθημερινή και τον Παπαχελά τέτοιες ώρες όταν έχουμε πήξει από τα δείγματα γραφής ραγιαδισμού στο παρελθόν με κύρια σημεία τη νύχτα των Ιμίων και το σχέδιο Ανάν. Ήταν οπαδοί του τεράστιου Σημίτη και του Πάγκαλου παρακαλώντας να φυσήξει αεράκι και ασκούσαν αφόρητες πιέσεις στον Κώστα Καραμανλή για να δεχθεί το σχέδιο Ανάν.  Κατόπιν τούτου τι να περιμένει κανείς από τον κύριο Αλέξη Παπαχελά την καθημερινή και τον Σκάι;
Απλώς και μόνο και επειδή συμπαθούμε το κύριο Παπαχελά, παρά τα δημοσιογραφικά ολισθήματα του, που αφιερώνουμε το τραγουδάκι της Ελένης Ροδά: » Μην βροντοχτυπάς τις χάντρες, η δουλειά κάνει τους άντρες, το γιαπί, το πηλοφόρι, το μυστρί»!!!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.