Εν ενεργεία βουλευτές με τους τουρκόφιλους

Είναι βέβαιο ότι η ελληνική Βουλή «κοιμάται» ή κάνει πώς κοιμάται, δεδομένου ότι αυτά που συμβαίνουν στη Θράκη είναι προκλητικά και μάλιστα με συμμετοχή βουλευτών του ελληνικού Κοινοβουλίου, όπως και μελών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Τι συνέβη όμως πάλι; Στην επονομαζόμενη «συμβουλευτική επιτροπή της τουρκικής μειονότητας της δυτικής Θράκης» (έτσι αυτοαποκαλούνται), παρέστησαν δύο βουλευτές, εν ενεργεία παρακαλώ, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ, οι κύριοι Μπουρχάν Μπαράν και Ζεϊμπέκ Χουσεΐν, ένας υποψήφιος βουλευτής του ΜέΡΑ25, ο Μπαλτατζή Χουσεΐν του DEB και ένας δήμαρχος της Νέας Δημοκρατίας, ο Ντελή Χουσεΐν Ριτβάν από τη Μύκη της Ξάνθης! Ολοι αυτοί συμμετείχαν στη σύσκεψη «για τα δικαιώματα των Τούρκων της δυτικής Θράκης» και το ελληνικό κράτος κοιμάται, τη στιγμή που υπάρχει ένα φίδι μέσα στην πατρίδα μας.

Παράλληλα, με πρωτοβουλία του ψευτομουφτή Θράκης Μουσταφά Τράμπα έγινε νέα συνάντηση, με στόχο την εξεύρεση χρημάτων, αλλά και τροφίμων και ρούχων για τους σεισμοπαθείς της Τουρκίας (όχι φυσικά της Συρίας), έστησαν τραπέζια, έφαγαν, ήπιαν και συγκέντρωσαν χρήματα, τα οποία κανένας δεν γνωρίζει πού τα βρήκαν. Μάλιστα, την προηγούμενη φορά είχαν στείλει περίπου 1.500.000 ευρώ!

Φυσικά, για την εθνική τραγωδία της Ελλάδας καμία αναφορά από τον ψευτομουφτή, που έβγαλε και… λόγο στους παρισταμένους, στο παζάρι που διοργάνωσαν στην Ξάνθη από κοινού ο σύλλογος Αλληλεγγύης και Αδελφότητας «Xanthi Ova», η νεολαία «Ova» και το σωματείο του Gencerli. Στην ανακοίνωση που έβγαλαν, στην τουρκική γλώσσα φυσικά, αναφέρουν: «Νεανικές ομάδες μουφτήδων από διάφορες περιοχές συμμετέχουν εντατικά στις εκδηλώσεις του μπαζάρ, που διοργανώνεται για τα σεισμόπληκτα αδέρφια μας στην περιοχή της Ξάνθης»!

Ολα αυτά δεν τα βλέπει κανένας στη ελληνική κυβέρνηση; Το υπουργείο Εξωτερικών δεν… διαβάζει, άραγε, τι συμβαίνει στην πιο ευαίσθητη περιοχή της πατρίδας μας σχεδόν καθημερινά, εκεί όπου οι προκλήσεις διαδέχονται η μία την άλλη και όλα ξεκινούν από το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής, που κάνει φανερά πλέον τουρκική προπαγάνδα μέσα στην Ελλάδα;

Η… τουρκοποίηση κάποιων Πομάκων ξεκίνησε, τα παιδιά τους τα στέλνουν πλέον σε τουρκικό σχολείο, με έξοδα του τουρκικού προξενείου, κι εμείς κοιμόμαστε…

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.