Σήμα κινδύνου από τον Γιάννη Βαληνάκη για τουρκική «εισβολή» επάνω στις εκλογές

Ο έμπειρος πολιτικός, με παρέμβαση του αναλύει ένα σενάριο Κατάληψης βραχονησίδας από τους Τούρκους όταν η Ελλάδα βρεθεί με υπηρεσιακή κυβέρνηση και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου. Έγραψε συγκεκριμένα:

Η τέλεια καταιγίδα: λίγες μέρες πριν  τις τουρκικές εκλογές στις 14/5 η Τουρκία καταλαμβάνει «μιά νύχτα» βραχονησίδα.

Η Ελλάδα με υπηρεσιακή κυβέρνηση (9/4+40μέρες=21/5;) και πρωθυπουργό ανώτατο δικαστικό συγκαλεί  Συμβουλιο Πολιτικων Αρχηγών σε φουλ προεκλογικη περίοδο ώστε να αποφασίσει  για 10+ μέρες τις Ελληνικές αντιδράσεις.

Το ζύγισε κανείς;

Ο Γιάννης Βαληνάκης δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ούτε συνωμοσιολόγους, ούτε οπαδός σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Γι’ αυτό και τα λόγια του πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπ’ όψιν από τον ίδιο τον Μητσοτάκη, ο οποίος φαίνεται να είναι ικανός να θέσει σε κίνδυνο ακόμα και την εθνική ασφάλεια, προκειμένου να εξυπηρετήσει το προσωπικό του όφελος.

Αυτή είναι η ξεκάθαρη προειδοποίηση που έκανε ο Γιάννης Βαληνάκης προς την κυβέρνηση αναφορικά με το χρόνο διεξαγωγής των εκλογών.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.