Η «βρώμικη» επιστολή του προξενείου στον ΟΗΕ και ο ύποπτος ρόλος Γκουτιέρες

Μεταδόθηκε αποστολή επιστολής της Μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη, με παραλήπτη την αρμόδια επιτροπή του ΟΗΕ, για τί άλλο; Την καταπίεση που υφίσταται από την Ελληνική διοίκηση η μειονότητα. Δεν τόλμησαν να γράψουν Τουρκική. Γάτοι.

Θα ήταν αφελής όποιος πιστέψει στην σύνταξη της επιστολής από Θρακιώτες μουσουλμάνους. Το γνωστό Τούρκοκινούμενο καμαράκι εκεί, που ονομάζεται προξενείο, και που αυγατίζει σε μέλη λόγω Ελληνικής ανεπάρκειας ( ή οκνηρίας;) το εκμεταλλεύεται έτσι τώρα και για όσο εκεί (ΟΗΕ) θα υπάρχει ο γνωστός Γκουτιέρες, και θα προβαίνει όπως και σε ότι μπορεί και με επίσης περισσή πονηρία, διότι ποτέ δεν έχασαν μέχρι τώρα από τέτοιες πονηρίες «ασόρτεντ» με την απαραίτητη κλάψα. Και ότι κερδίσουν.

Τούτο αποδεικνύεται από την προσφώνηση «μουσουλμανική» πράγμα που ποτέ δεν είχαν κάνει χρήση. Ποτέ. Τούρκικη την «ανέβαζαν και κατέβαζαν». Τώρα ο χαβάς τους, και σε αυτό τουμπάρισε!! Εμείς πάνω σ ´ αυτό τι;

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.