”Απασφάλισε” το ”DEB”: Καλεί την Ευρώπη για βοήθεια!

Σε μία προκλητική ανακοίνωση προχώρησε το κόμμα DEB στη Θράκη!

Αναλυτικά:

”Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απηύθυνε ομιλία στο κοινό στην Κομοτηνή στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψής του στη Δυτική Θράκη.

Είναι απαράδεκτο για εμάς ο Πρωθυπουργός να μην κάνει χειροπιαστές δηλώσεις για τα τρέχοντα προβλήματα της ”Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης”, να αποφεύγει να αντιμετωπίσει τα γεγονότα και να προσπαθεί να παραπλανήσει τόσο εμάς όσο και την παγκόσμια κοινή γνώμη σχεδιάζοντας μια ρόδινη εικόνα για την κατάσταση της μειοψηφίας.

Μείναμε έκπληκτοι που ο Πρωθυπουργός Μητσοτάκης, ο οποίος εξέφρασε την περηφάνια του για την επίτευξη μιας «ειρηνικής κοινής ζωής», παρέβλεψε ότι ο κύριος αρχιτέκτονας αυτής της ειρήνης είναι η ίδια η μειονότητα, παρ’ όλες τις διακρίσεις και στέρηση δικαιωμάτων.

Η ”Τουρκική Μουσουλμανική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης” δεν έχει κανένα πρόβλημα να ζήσει αρμονικά κάτω από την ελληνική και την ευρωπαϊκή σημαία. Έχει προβλήματα με το να μην παίρνει την ανταμοιβή για την υπομονή που έδειξε, με όλα τα προβλήματα να αγνοούνται και να μην αντιμετωπίζονται.

Εμείς, όπως ο Πρωθυπουργός, καλούμε τους Ευρωπαίους να δουν από κοντά τις διώξεις στην περιοχή μας.”

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.