Δυνατή Ελλάδα

Έγκλημα Παναγιωτόπουλου: Ούτε ένας νεοσύλλεκτος στον Έβρο!

Αν και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος διαβεβαίωνε τους δημάρχους στον Έβρο ότι αναβάλλεται η απόφαση αίσχος για κλείσιμο των Κέντρων Κατάταξης Νεοσυλλέκτων στην ακριτική περιοχή, στρατηγικής σημασίας, ούτε ένας νεοσύλλεκτος της Α΄ ΕΣΣΟ δεν πρόκειται να παρουσιαστεί προς κατάταξη στον Έβρο!

Και αυτό γιατί ουσιαστικά η απόφαση «έγκλημα» παραμένει σε ισχύ. Την περασμένη Παρασκευή ο Νίκος Παναγιωτόπουλος συναντήθηκε με τους δημάρχους Αλεξανδρούπολης, Ορεστιάδας, Διδυμοτείχου και Σουφλίου. Και στη συνάντηση τους γέμισε παχιά λόγια για να τους ηρεμήσει και να τους καθησυχάσει. Όπως αποδεικνύεται κανένας νεοσύλλεκτος δεν θα παρουσιαστεί σε Λαγό Διδυμοτείχου, Σουφλί, Καβησό και Αλεξανδρούπολη.

Φυσικά δεν υπάρχει και καμία προμήθεια για ρούχα, άρβυλα και άλλα εφόδια, τα οποία φτάνουν στα Κέντρα Κατάταξης ένα μήνα πριν την κατάταξη των νεοσυλλέκτων.

Δηλαδή συνεχίζει να εφαρμόζεται η Διαταγή που υπέγραψε στις 30 Νοεμβρίου 2022 ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, εφαρμόζοντας αποφάσεις της πολιτικής ηγεσίας, ότι σταματάει η λειτουργία των τεσσάρων Κέντρων Κατάταξης Νεοσυλλέκτων του Έβρου.

Και προκύπτει το εξής ερώτημα, που άπτεται της εθνικής ασφάλειας: Έχει μεγαλύτερη ανάγκη από νεοσύλλεκτους η Αττική, η Θήβα και η Πελοπόννησος (στις οποίες θα παρουσιαστούν οι νεοσύλλεκτοι) και όχι τα τέσσερα Κέντρα Κατάταξης στον Έβρο, αλλά και τα Κέντρα Κατάταξης Κομοτηνής και Πετροχωρίου Ξάνθης, τα οποία θα καταργηθούν σε δεύτερο χρόνο, τον Μάρτιο του 2023;

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.