Μείζον εθνικό ζήτημα με την ΕΥΠ ! Ευαίσθητες πληροφορίες έγιναν φέιγ βολάν αν ισχύουν όσα δήλωσε ο Νίκος Ρωμανός!

Αν γνωρίζει ένα απλό στέλεχος της ΝΔ, ευαίσθητες πληροφορίες της ΕΥΠ, σημαίνει ότι η υπηρεσία είναι διάτρητη και πληροφορίες έχουν γίνει feuille volante!

Πριν λίγο σήμερα ο Νίκος Ρωμάνος, είπε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, όπως ακούγεται στο ηχητικό, και «ο ίδιος ο κ. Ανδρουλάκης θα πρέπει να δώσει απαντήσεις για τις αιτιάσεις που αφορούν αυτή τη νόμιμη συνακρόαση μέσω της ΕΥΠ…» και προχωρώντας τον συλλογισμό του, ανέφερε χαρακτηριστικά: «…να έχει το θάρρος να κοινοποιήσει τα στοιχεία που θα τα μάθει μόνο ο ίδιος, καθώς είναι ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα…».

Άφησε δηλαδή σαφή υπονοούμενα ότι γνωρίζει ο ίδιο και άρα και όλη η Νέα Δημοκρατία, ευαίσθητες πληροφορίες των Μυστικών Υπηρεσιών της Χώρας, ενώ είναι πρωτοφανής η απειλή να δημοσιοποίησει τα στοιχεία, αλλιώς, τι;

Αφού χαρακτήρισε ως «νόμιμη συνακρόαση μέσω της ΕΥΠ» του κ. Ανδρουλάκη, «που δεν έχει τίποτα το παράνομο», ξεκαθαρίζοντας σχετικά με τις παραιτήσεις πως ήταν «οι λανθασμένες ενέργειές τους σε μια νόμιμη επισύνδεση που οδήγησαν σε παραιτήσεις».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.