Ο Ζελένσκι αποθεώνει τον Ερντογάν λίγες ημέρες πριν μιλήσει στην Βουλή των Ελλήνων!

Τεράστια ασέβεια του Ουκρανού έναντι των Ελλήνων.

Την ώρα που η Ελλάδα και οι Έλληνες πολίτες υποφέρουν λόγω των κυρώσεων κατά της Ρωσίας στις οποίες τηρούν ευλαβικά και σε όλο τους το εύρος, ενώ έχουν διαρρήξει πλήρως τις σχέσεις τους με μία υπερδύναμη στέλνοντας όπλα στον Ζελένσκι, ο πρόεδρος της Ουκρανίας προέβη σε μία απίστευτη πρόκληση κατά των Ελλήνων, λίγες ημέρες πριν μιλήσει στο ελληνικό κοινοβούλιο.

3C0EBF1C BD6D 486E 942F 37971D9469E3
Το προκλητικό μήνυμα Ζελένσκι υπέρ του Ερντογάν

Ο Ερντογάν από την άλλη, θησαυρίζει κυριολεκτικά από τον πόλεμο στην Ουκρανία, ως γνήσιος διεφθαρμένος μαυραγορίτης. Βοηθά την Ρωσία να παρακάμψει τις κυρώσεις, όπως άλλωστε έκανε και με το Ιράν τόσα χρόνια, ενώ παράλληλα πουλάει μη επανδρωμένα αεροσκάφη αξίας εκατοντάδων εκατομμυρίων στην Ουκρανία. Φυσικά με το αζημίωτο.

Και όμως, ο Ζελένσκι του πλέκει το εγκώμιο! Αναμένεται να δούμε εάν ο γαμπρός του Ερντογάν που είναι ο πωλητής των Drones, έχει εξασφαλίσει και κάποιο μπαχτσίσι στον πελάτη…

Δείτε το μήνυμα σε μετάφραση:

Είχα άλλη μια συνομιλία με έναν πραγματικό φίλο της Ουκρανίας, τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ερντογάν. Σημείωσα το υψηλό επίπεδο οργάνωσης των διαπραγματεύσεων των αντιπροσωπειών στην Κωνσταντινούπολη. Συμφώνησε για περαιτέρω βήματα προς την ειρήνη. Ευχαριστούμε για την ετοιμότητα της Τουρκίας να γίνει ο εγγυητής της ασφάλειας του κράτους μας!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.