Ντροπή και αίσχος στη Διοίκηση του ΟΑΣΘ – Του Κρικόρ Τσακιτζιάν

ktsakitzian@gmail.com

Όνειδος για τη χώρα η διοίκηση του ΟΑΣΘ (Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης), που τόλμησε να προσβάλει με το χειρότερο τρόπο ένα ολόκληρο λαό όπως ο Αρμενικός, που στέκεται σταθερά χωρίς παρεκκλίσεις στο πλευρό των Ελλήνων, με οποιοδήποτε κόστος εδώ και πολλές δεκαετίες.

Ο καθηγητής που βρίσκεται στο τιμόνι του οργανισμού, ο Γιώργος Σκόρδας που ενώ είναι Πρόεδρος , εκτελεί ταυτόχρονα και χρέη ως Διευθύνων Σύμβουλος, όχι μόνο αγνόησε τη στενή φιλία και την κοινή πορεία των δύο αυτών λαών, αλλά ταυτόχρονα βεβήλωσε τη μνήμη των χιλιάδων Αρμενίων που έπεσαν νεκροί στο πεδίο της μάχης, για την υπεράσπιση του Shushi στο Αρτσάχ ή αλλιώς Ναγκόρνο Καραμπάχ.

Έπεσαν μαχόμενοι χιλιάδες νέοι άνθρωποι για τα ιδανικά τους, από τα πυρά των εισβολέων Αζέρων που επιβουλεύθηκαν τα ιερά Αρμενικά χώματα και με τη βοήθεια των Τούρκων, κατάφεραν να τα καταλάβουν. Οι Αζέροι εισβολείς βάφτισαν προκλητικά την Αρμενική περιοχή Shushi σε Susa και την χαρακτήρισαν Αζερική.

Ακριβώς ένα χρόνο από τη δραματική εξέλιξη του πολέμου, θέλησαν να προκαλέσουν τους Αρμένιους μέσα στην Ελλάδα, μιας και θεωρείται η μεγαλύτερη κοινότητα στη χώρα.

Βρήκαν διαθέσιμο τον Πρόεδρο και και ταυτόχρονα Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης και του έδωσαν εντολή να διαφημίσουν τη λεία τους στα αστικά λεωφορεία της συμπρωτεύουσας, όχι για να έλξουν Έλληνες ή ξένους τουρίστες στην περιοχή του Ναγκόρνο Καραμπάχ, αλλά για να προκαλέσουν το Αρμενικό λόμπι στην Ελλάδα και να αποδείξουν ότι όλα στην εποχή που ζούμε έχουν την τιμή τους και εξαγοράζονται, όπως οι συνειδήσεις, ιδίως αν αυτές είναι ανύπαρκτες και τότε το τίμημα είναι ακόμα πιο χαμηλό.

Για μερικά Αζερικά πετροδόλαρα, ο καθηγητής χτίζει τη δική του καριέρα στο πλευρό του δικτάτορα Αλίεφ.

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.